Ana sayfa Sosyal Medya Sen gidince gökyüzünü bana kapattılar anne! Kerem Alışık’ın büyük acısı!

Sen gidince gökyüzünü bana kapattılar anne! Kerem Alışık’ın büyük acısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Kerem Alışık oldu. Çolpan İlhan, 8 Ağustos 1936 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Sadri Alışık ile 1959 yılında evlendi. İlhan, 25 Temmuz 2014 tarihinde hayata gözlerini yumdu. Annesinin vefatının 6. yılına doğru Kerem Alışık, duygularını sosyal medya hesabından ifade etti.

Yine annesiz bir Anneler Günü geçirdiğini belirten oyuncu, “Sana müteşekkirim.. minnettarım..
Beni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum.. Öyle çok sevdin ki beni senin sevgini gördükçe ve anla” diyerek bir video paylaştı. Bir Zamanlar Çukurova’da Fekeli rolünü canlandıran Kerem Alışık’ın duygusal sözleri sizleri de etkileyecek.

“Sen gidince gökyüzünü bana kapattılar anne” ifadesi ünlü oyununun acısının ne kadar derin olduğunu da anlatıyor.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

Canım anneciğim;
Yine sensiz bir anneler günü…
Kanlıca’dayım,evin rıhtımın’da…sen yoksun.. anne kokan çiçekler var etrafımda..bi görsen , nasıl da kendini çolpan yıldızı zanneden kuşlar uçuşuyor havada .. gri bulutlar gökyüzünü kaplamış ama arada bir güneşin soluk yüzü görünüyor..
O an sanki beni çağıran sesini duyuyorum”kerem çabuk gel kaçıracaksın sonra,bulutlara bak güneş nasıl girmiş aralarına!! Van gogh resmî gibi…”

Seninle beraber bakıyoruz semaya,ellerimizi çırpıyoruz, aynı heyecanı paylaşıyoruz .etkileniyoruz.
Ama artık ben bu güzellikleri kaçırıyorum anne.. göremiyorum..
Ana oğul bizi heyecanlandıran yaşama sevinci veren ne varsa hiçbirini hakkıyla yaşayamıyorum..gülüşlerim solgun.. tıpkı bahçede bir zamanlar özenle budadığımız güllerin şimdi solduğu gibi ..

İçimde bütün gülleri ipe götürecek büyük bir boşluk var..
Çok özlüyorum seni.. özlemek ne tuhaf bi şey anne.. ölüyorım zannediyorsun ama ölmüyorsın.. yalnız kaldım zannediyorsun ama yalnız bile değilsin..

Sen gidince gökyüzünü bana kapattılar anne.. çolpan yıldızına ulaşamıyorum.. soluğunda,solunda ,sonsuzluğunda kaldım.. kirpiklerim ateş misali yandı anne.. azaldı ufaldı küçücük kaldı..oysa sen benim kirpiklerimin sayısını bilirdin tek tek tarardın onları..
Ellerini özledim anne.. senin o ellerin gibisi yoktur oğlunun yüreğine yüreğine dokunur..ben hiç bi yere gidemedim elinin değdiği yerlerde kaldım anne..

Sevinçlerim hep ağır yaralı.isteklerim yoksul,.Kalbimi genişleten umudum olmasa gülleri hiç açarken göremeyeceğimi düşüneceğim..
Sensiz aldığım nefes boğazımdan geçmiyor anne.. o içinden memleket geçen sıcak ve temiz gözlerin gözlerimde kaldı..sayende fazlasıyla insan oldum eksiğiyle insan kaldım.. senin öğrettiğin sevgiyle güvenle mücadeleyle tutundum bu hayata ama hiç bir yere gidemedim hep sen de kaldım anne..hep sende kaldım..
Ne garip ,şimdi şu an da Kanlıca da denizin ve gökyüzünün karşısında küçükken yatılı okulda hissettiğim duyguların aynısını yaşıyorum.. gözlerim doluyor,üşüyorum..tıpkı dayımın dediği gibi felaketim oluyor ağlıyorum anne…

Sana müteşekkirim.. minnettarım..
Beni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum..
Öyle çok sevdin ki beni senin sevgini gördükçe ve anla

 

Sen gidince gökyüzünü bana kapattılar anne! Kerem Alışık'ın büyük acısı! 7