Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’ten Anneler Günü’nde anlamlı dilek!

Beren Saat’ten Anneler Günü’nde anlamlı dilek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Beren Saat oldu. Ünlü oyuncu, duygusal bir mesaj yayınladı.

Beren Saat, “Ben size gelemiyorum ama siz caddede yürüyüş yapabileceksiniz” diyerek başladığı mesajında bunun ayrı geçirilen son Anneler Günü olması dileğinde de bulundu.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

Ben size gelemiyorum ama nihayet siz Cadde’de yürüyüs yapabileceksiniz ????‍♀️Bilincim sizinle olacak. Doga Ana ne yaptigimizi düsünmemiz icin odalarimiza yolladi bizi. Hatalarimizi anlayana kadar da cikartmayacak belli ki. Hasret cekmeyi ögrendi bilmeyenlerimiz; kaynaklarimizi ve enerjimizi dogru kullanmayi, detaylara takilmamayi ögrendik. Kelebek etkisinin hasta bir bünyede nasil sonuclar yarattigini, birbirimize karsi sorumluluklarimizin cok ciddi oldugunu anlamaya basladik.

Bugüne ailesinden birini kaybetmemis, sansli bir gezegen sakini oldugum icin ve dogru isleyen saglik sistemimiz icin Evren’e tesekkur ederek basliyorum. Bu yil Anneler Günü’ne denk gelen Efe’nin Dogum Günü icin Annesi Nil Güray’a onu sarmalayacak sevgi enerjisi gönderiyorum. Bugünü annesinden ayri gecirmek durumunda kalan herkese moleküllerimden biraz biraz gönderiyorum ????

Siz de zaman ayirin bedeniniz yaninda olamasa da bilincinizle annenizin frekansini yakalayin. Onlar titresimlerimizi hep hisseder. Kollektif Anne Sevgisi Meditasyonu yapalim ???? Biz burdan cikariz, biraz sabir. Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun, bu ayri gecirilen son günümüz olsun ???????? #catchingyourmothersfrequency #synergy #happymothersdaymeditation #happybirthdayefe

Beren Saat'ten Anneler Günü'nde anlamlı dilek! 7