Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur’un ev halini gören hayranları şaşkına döndü!..

Merve Boluğur’un ev halini gören hayranları şaşkına döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bir süredir ekranlardan uzak olan ve gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur’un ev halini gören hayranları gözlerine inanamadı.

Merve Boluğur’un, instagram hesabından yaptığı ve ‘Ev hali’ notunu düştüğü son paylaşımı şaşkınlık yarattı. Cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncunun  evde giydiği dekolte bluzu dikkat çekti.

Oyuncu ekranlarda en son 2017 yılında başrolünde yer aldığı İçimizdeki Fırtına dizisiyle yer aldı. Sadece 6 bölüm süren bu diziden sonra oyuncu bir daha setlere geri dönmedi.

Yıllardır ekranlarda olmayan oyuncu sosyal medya paylaşımlar ile sürekli gündemde kalmayı başarıyor. Merve Boluğur’un son paylaşımını takipçilerinin yorumuna kapaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Merve Boluğur'un ev halini gören hayranları şaşkına döndü!.. 7

Ünlü oyuncunun adı bir süredir Türk pop müziğinin ünlü ismi Emre Kaya ile anılıyordu. Önceki haftalarda Emre Kaya ile görüntülenen Merve Boluğur, haklarında çıkan haberlere yanıt vererek “İlişki yok, iş var” açıklamasını yapmıştı. Ünlü oyuncu, Emre Kaya’nın başarılı çalışmalarından söz ederek, kendisiyle müzikle alakalı çalıştıklarını söylemişti.

Hayranlarının ekranlarda görmek istediği oyuncu çeşitli teklifler aldığını ama kendisine uygun bir rol olmadığı için kabul etmediğini açıklamıştı.

Hayranları oyuncudan yeni dizi haberi beklese de oyuncu son zamanlarda müzik çalışmalarına ağırlık veriyor. Oyuncu yakında Mr Jade ile ortak bir çalışma yapacağını söyleyerek single çıkaracağını belirtmiş ve “Artık beni sahnelerde göreceksiniz” şeklinde konuşmuştu.