Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen yokken beni kandırırlar! Tuvana Türkay kime böyle seslendi?

Sen yokken beni kandırırlar! Tuvana Türkay kime böyle seslendi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay ablası Katre Türkay ile fotoğrafını instagram hesabından yayınladı. Modellik hayatına 15 yaşında başlayan ve bir dönem Metun Uca’nın sunduğu Passaparola isimli yarışmada hosteslik de yapan Katre Türkay, tanınan bir isim.

Tuvana Türkay ise en son Yasak Elma dizisinde birlikte rol aldığı. İkilinin instagram’a yansıyan fotoğrafına ise ilgi büyük oldu. Oyuncu, kardeşine olan sevgisini ve bağlılığını da mesajında belirtti.

“Sen yokken her şeye inanırım. İnandırır, kandırırlar” diye yazan Tuvana Türkay’ın ablası ile ne kadar yakın oldukları ve kendisini de ne kadar koruduğu bu mesajıyla da ortaya çıktı. Oyuncunun mesajına binlerce beğeni yapıldı.

İşte Tuvana Türkay’ın ablası Katre Türkay ile ilgili duygularını anlattığı mesajı:

Bir adım daha at hadi, sanki sen benden küçükmüşsün gibi. Ben seni tutacağım. Ellerim zaten senin, kollarımı da alsana bana fazla geliyor. Zaten her şey sana ait olduğunda çoğalıyor. Yanında değilken dünya yuvarlak değil. Dünya ne derlerse öyle olsun çünkü umurumda değil. Sen yokken her şeye inanırım. İnandırır, kandırırlar. Kanarsam üzülür, kanatırsın. Gülmezsem, en katı halinden bile çözülürsün. Saçlarını özlerim, güzel olan ne görsem ağlarım. Şimdi bir adım daha. Ben yanındayım.

Sen yokken beni kandırırlar! Tuvana Türkay kime böyle seslendi? 9