Ana sayfa Dizi Haberleri Sena, Çukur’a geliyor, işler karışıyor! Çukur 3. bölümden bir sahne yayınlandı…

Sena, Çukur’a geliyor, işler karışıyor! Çukur 3. bölümden bir sahne yayınlandı…

tarafından zk zk

Show TV’nin yeni fenomen adayı dizisi, Ay Yapım imzalı Çukur’un üçüncü bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç’ın, Sena’yı zorla Çukur’a getirdiği ve “bu odada oturacaksın, ben söyleyene kadar bu evden çıkmayacaksın!” diyerek kendisine direnen Sena’yı şok ettiği tanıtım izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Çukur’un ekrana gelen ikinci bölümünde; ağabeyi Kahraman’ı kaybeden, babasını yoğun bakımda bulan Yamaç, Çukur’a geri döndü. Paris’te kendisini bırakıp giden Yamaç’ın peşine düşen Sena, babasının yardımıyla onun kim olduğunu öğrendi. Yamaç, Sena’nın evine gitti ve iki aşık hesaplaştı. Uzaktan Sena’yı takip etmeye başlayan Yamaç, bir taraftan da hastanede yatan babasının bir suikaste uğramasına engel oldu. Bu arada Sena’nın evinin karşısında pusu kuran Vartolu’nun adamları tarafından pusuya düşürüldüler. İkilinin büyük bir tehlike altına girdiği heyecan dolu final sahnesinde nefesler tutuldu.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı ‘Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor. Bu oyunculara Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk, Doğancan Sarıkaya ve Berk Pamir eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 6 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!