Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist kıvılcımı yaktı, Kaderimin Oyunu dizisinde şüphe ruha girdi bir kere!

Senarist kıvılcımı yaktı, Kaderimin Oyunu dizisinde şüphe ruha girdi bir kere!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kaderimin Oyunu dizisi, etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile büyük beğeni kazandı. Geniş bir hayran kitlesini etkileyen dizinin 2022 yılı ile birlikte düşmekte olan reytinglerine ise bir çözüm yolu bulunması gerekiyor.

Star TV’nin izlenme oranlarını artıran bir performans ortaya koyan Kaderimin Oyunu dizisinde Akın Akınözü ile Öykü Karayel ikilisi çok başarılı bir iş çıkartıyor. Cemal ile Asiye karakterlerinin etkileyiciliği izleyicileri ekrana çekerken, Mahir’in saf sevgisi de büyük beğeni ile takip ediliyor. Dizinin aldatılan kadını konumundaki Helin karakteri ise gerçekleri öğrenmeye çok yaklaştı…

Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal ile Asiye arasındaki gerçeği Helin’in ne zaman öğreneceği konusu büyük merak uyandırdı. Helin’in 7. bölüm sonunda Asiye’nin telefonu gerçeğini öğrenmesi ile birlikte izleyiciler yeni bölümü daha da heyecanlı bir şekilde bekliyor. Dizinin senaristi Helin’in aklına şüpheyi yerleştirdi ve yeni bir dönemi de başlatmış oldu. Bu yeni dönemde gerçekler ne kadar uzun süre saklanabilir ve Helin ne kadar daha saf kalabilir?

Senarist kıvılcımı yaktı, Kaderimin Oyunu dizisinde şüphe ruha girdi bir kere! 18

Dizinin yeni dönemi heyecanlı ve aksiyonu yüksek olaylarla dolu olacak. Hikayede sırlar hızlı bir şekilde ortaya çıktığı için, sakız gibi uzatılmayan senaryonun gidişatı Helin ve Asiye’nin karşı karşıya gelmesinin yaklaştığını anlatıyor…

Meriç Aral ve Öykü Karayel ikilisi de canlandırdıkları karakterin hakkını veren performansları ile diziye önemli katkılarda bulunuyor. İzleyiciler Helin’in ne yapacağını çok merak ederken, Asiye’nin de gerçeklerden daha ne kadar kaçabileceğini merak ediyor.

Cemal’in mutlaka bir kılıf uydurarak Helin’in aklını başka yöne çekeceğini düşünen birçok dizi hayranı da bulunuyor. Senaristlerin hikayeyi getirdikleri bu nokta, heyecanın ve merakın da en yüksek olduğu nokta… Kaderimin Oyunu dizisinin reytinglerini artırmak için önemli bir dönem başlıyor. Bu dönemde senaristlerin hikayede oluşturacakları merak ve heyecan ortamı reytingleri olumlu yönde etkileyecektir.

11 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinin 8. bölüm fragmanı çok heyecanlı sahnelerin geldiğinin müjdesini verdi. Dizi hayranları Asiye’nin Cemal’i affetmesini hiç istemiyor.