Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist Sema Ergenekon, Yargı izleyicisinin kafasını yine allak bullak etti!

Senarist Sema Ergenekon, Yargı izleyicisinin kafasını yine allak bullak etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 19 Mart akşamı 57. bölüm ile ekrana geldi. Diziyi izleyenler, geçtiğimiz hafta Pars’ın ortadan kaybolması ve sonrasında kesik bir elin ortaya çıkmasıyla şoke olmuştu! Özge’nin Rıdvan’ın katilini öldürmesinin ardından gelenler ise yeni bölümde izleyenleri bambaşka şok edici gelişmelere götürdü!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi, her hafta bambaşka gelişmelerle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor! Senarist Sema Ergenekon’un beklenmeyen hamleleri, tahminleri de zorlaştırıyor! 56. bölüm sonundaki kesik eldeki yüzük, zaten Pars’a işaret ediyordu. Kriminal incelemeyle elin ona ait olduğu netleşti.

Senarist Sema Ergenekon, Yargı izleyicisinin kafasını yine allak bullak etti! 9

Üzerinde yazan ve Pars’ın öldürülen kardeşi Neva’nın adının yer aldığı kalemle saplanan notta
“Bütün sevdiklerini tek tek” notu dikkatleri çekmişti. Yeni bölümde bu notun Ilgaz’a gönderildiği anlaşıldı. Balkan kökenli mafya babası, Ilgaz’a o notun kendisine gönderildiğini açık açık söyledi.

Senarist Sema Ergenekon, Yargı izleyicisinin kafasını yine allak bullak etti! 10

Şimdi tüm bu yaşananlar sonrasında olayların ve gelişmelerin hızı izleyicinin başını döndürürken, kafalar da fena karışmış halde! Durmadan bir şeyler planladığını her fırsatta söyleyen Yekta’nın oğlu Ömer’in de bu işlerde bir parmağının olma ihtimali bir başka soru işareti!

Ancak giderek çemberin daraldığı Ilgaz ve Ceylin’in çevresindeki herkesin, tüm sevdiklerinin tehlike altında olduğu da anlaşılıyor!

Yargı dizisi, bu sezon sonunda final yapacak mı henüz netleşmiş değil ancak öne çıkan karakterlerin hayatları birer birer sona ererken izleyici de heyecanla yeni bölümlerde olacakları bekliyor!

Senarist Sema Ergenekon, Yargı izleyicisinin kafasını yine allak bullak etti! 11

Bu arada Ömer’in sinsi sinsi ilerleyişi, Ceylin’e yakınlaşmaya çalışması, annesi ve kardeşi hakkında söyledikleri de gizemli geçmişiyle Ömer’i daha da ilginç hale getiriyor!

Yargı dizisi, beklenmeyen olaylarla son bölümde de izleyenleri ekran başına toplamayı başardı! Bakalım 58. bölümde nasıl gelişmeler yaşanacak?