Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde, Abdullah ve Alev’in çift olma ihtimali bile izleyiciye ilginç yorumlar yaptırıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde, Abdullah ve Alev’in çift olma ihtimali bile izleyiciye ilginç yorumlar yaptırıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de Gold Film’in yapımcısı olduğu ve başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev ve Abdullah’ın bir sahnesi, izleyenlerden pek çoğunun eleştirilerini aldı.

Cuma akşamları ekrana gelen dizinin 19. bölümünde Doğa, Nursema’yı hastaneden gizlice kaçırıp Alev’in evine getirmişti. Bir süredir Alev ve Abdullah arasındaki etkileşim sonrasında, beklenmeyen bir sahne yaşandı. Alev’in evine gelen ve kızının yan odada olduğunu bilmeyen Abdullah, “Ben sizi seviyorum Alev Hanım” itirafına hem Alev hem de yan odadaki Nursema şok içinde bakakaldı!

Aynı şoku izleyici de yaşadı bu sahne ile! Kendisiyle uzun zamandır mücadele ettiğini söyleyen Abdullah, “Konduramadım, olmaz dedim, olamaz dedim, olmamalı dedim ama oldu” diyerek söze başlamasıyla, aşkını itiraf edeceği de anlaşıldı! İşte bu noktadan sonra Alev ve Abdullah arasında nasıl bir süreç yaşanacağı merak konusu!

Alev’e hayat veren Müjde Uzman ve Abdullah’ı oynayan Settar Tanrıöğen, oyunculuklarıyla Kızılcık Şerbeti dizisinde de öne çıkan isimler. Uzman’ın, Alev karakteriyle eğlenceli sahnelere imza attığı dizide Tanrıöğen de ustalığını konuşturuyor. Dizideki başarılı performanslarıyla izleyicilerin takdir ettiği iki isim. Ancak karakter olarak Alev ve Abdullah’ın bir aşk yaşama ihtimalleri, izleyenlerin pek de hoşuna gitmedi!

İşte 19. bölümde Abdullah’ın Alev’e aşkını itiraf ettiği o sahne:

En çok da bu itirafı babasının ağzından duyan Nursema, bu durumda ne yapacak? 20. bölüm tanıtımında izleyicinin en çok merak ettiği bu sorunun yanıtına karşılık bir ipucu yok. Ancak izleyici, olabilecek bu ilişki ihtimalini bile hiç sevmedi!

Şimdi yeni bölümde ikili arasında yaşanan bu itiraf sonrası neler olacağı ve Nursema’nın nasıl bir tavır alacağı ayrıca merak konusu. İşte 20. bölüm fragmanı ve yorumlardan bazıları…

Kızılcık Şerbeti dizisinde, Abdullah ve Alev'in çift olma ihtimali bile izleyiciye ilginç yorumlar yaptırıyor! 10

Kızılcık Şerbeti dizisinde, Abdullah ve Alev'in çift olma ihtimali bile izleyiciye ilginç yorumlar yaptırıyor! 11

Kızılcık Şerbeti dizisinde, Abdullah ve Alev'in çift olma ihtimali bile izleyiciye ilginç yorumlar yaptırıyor! 12

Kızılcık Şerbeti dizisinde, Abdullah ve Alev'in çift olma ihtimali bile izleyiciye ilginç yorumlar yaptırıyor! 13