Ana sayfa Dizi Haberleri Senaryo ikinci planda, birçok hayranı Kerem Bürsin’i dizilerde görmeyi çok özlemiş!

Senaryo ikinci planda, birçok hayranı Kerem Bürsin’i dizilerde görmeyi çok özlemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin hayranları o kadar uzun süredir oyuncudan güzel haberler bekliyor ki, basında yer alan Gün Işığım isimli yeni dizi ile ilgili sosyal medyada yoğun bir etkileşim oluştu.

En son Hande Erçel ile birlikte Sen Çal Kapımı isimli diziyle televizyon ekranında yer alan Kerem Bürsin, Bi Tuhaf Hikaye isimli projesiyle de geçtiğimiz aylarda konuşulmuştu. Oyuncunun yeniden dizi setlerine dönecek olmasının yanı sıra, bir televizyon projesinde yer alması hayranlarını çok memnun eden bir gelişme oldu.

Basına yansıyan haberlerde Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin ikilisinin Gün Işığım isimli dizinin başrolünde yer aldığı bilgileri, sosyal medya ortamında Kerem Bürsin hayranlarının heyecanını artırıyor.

“Hikaye önemli değil, yeter ki Kerem Bürsin ekrana geri dönsün” şeklinde yorumlarda bulunan izleyiciler, heyecanlarını bu tür ifadelerle ortaya koyuyor. Elbette ki her proje için hikaye başarılı olmaz ise izleyicilerin o projeyi sadece bir iki oyuncu için seyretmesi pek de gerçekçi değil. Ancak dizi hayranları Kerem Bürsin’i ekranda görmeyi ne kadar çok özlediklerini böyle uç ifadeler kullanarak sergileyebiliyor.

Reklam çekimleriyle de bir süre önce sosyal medyanın gündemine gelen Kerem Bürsin, yeni projesiyle yurt dışındaki hayranları arasında da büyük heyecana yol açtı. Twitter ortamında binlerce paylaşım yapan hayranlarının gündemin ilk sıralarına taşıdığı Kerem Bürsin’in Haziran ayının ilk günlerinde dizi çekimleri için sette olması bekleniyor.

Senaryo ikinci planda, birçok hayranı Kerem Bürsin'i dizilerde görmeyi çok özlemiş! 7

Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinde başrolde yer alan Hafsanur Sancaktutan, ayrıca sezon başında Darmaduman isimli Fox TV dizisinin de kadın başrollerinden birisiydi. Ancak dizi düşük gelen reytingleri nedeniyle kısa sürdü. Şimdi ise oyuncu bir yaz dizisiyle yeniden hayranları ile bulaşacak.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin Gün Işığım isimli yeni dizideki uyumu ve enerjileri de çok merakla bekleniyor.

Hazırlıkları devam eden ve hala oyuncu kadrosunun netleşmediği ifade edilen yeni projenin yapımcısı ise Ay Yapım.

Oğuz ile Leyla’nın macerasını izleyeceğimiz dizide Kerem Bürsin yine zengin bir adam olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Leyla karakterinde ise Hafsanur Sancaktutan’ın kardeşleri ile birlikte dolandırıcılık yapan birisi olarak farklı bir deneyim yaşayacağını belirtelim.