Ana sayfa Sosyal Medya Ne Onur Seyit Yaran ne de Mert Ramazan Demir, birincilik listesinin başında artık Engin Akyürek var!

Ne Onur Seyit Yaran ne de Mert Ramazan Demir, birincilik listesinin başında artık Engin Akyürek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek’e sosyal medyada verilen büyük desteğin sonuçları bir bir ortaya çıkıyor. Adım Farah isimli Fox TV dizisiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, başarılı bir performans ortaya koyuyor. Dizi hayranları da sosyal medya ortamında oyuncunun bu performansını öne çıkartan birçok paylaşım yapıyor.

Adba TV tarafından haftalık olarak yapılan ‘en popüler erkek oyuncular’ listelerinde de son dönemde Engin Akyürek’in isminin öne çıktığını görmekteyiz. Özellikle Mayıs ayından itibaren Akyürek’in en popüler erkek oyuncu olarak öne çıkması dikkatlerden kaçmıyor. 3-9 Mayıs arasını kapsayan araştırmada Engin Akyürek ile ilgili 35 bin 600 ileti paylaşılmıştı ve oyuncu Mayıs ayının ilk haftasında birinciliği eline almıştı.

Ne Onur Seyit Yaran ne de Mert Ramazan Demir, birincilik listesinin başında artık Engin Akyürek var! 8

Daha önce Tuzak dizisinde başrolde yer alan Akın Akınözü’nün ve zaman zaman da Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile göz dolduran Onur Seyit Yaran’ın öne çıktığı listede artık Engin Akyürek gerçeği var.

Mayıs ayı içinde ikinci haftanın sonuçları da ortaya çıktı ve Engin Akyürek, bir önceki haftaya göre daha yüksek ileti sayısı ile birincilik kürsüsünde yer aldı.

50 bin 600 ileti ile 10-16 Mayıs haftasında yine zirvede yer alan oyuncunun en yakın rakibi Onur Seyit Yaran’a fark atması da dikkat çekiyor.

Ne Onur Seyit Yaran ne de Mert Ramazan Demir, birincilik listesinin başında artık Engin Akyürek var! 9

Yalı Çapkını dizisinin başrol erkek oyuncusu Mert Ramazan Demir veya son yıllarda bir hayli konuşulan Emanet dizisinin başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan gibi isimleri hızlı bir şekilde geride bırakan Engin Akyürek, hayran desteğinin faydalarını da görüyor.

Yürek Çıkmazı dizisi ile başarılı işler yapan Alp Navruz, Gülcemal dizisiyle yeniden ekrana dönen Murat Ünalmış ya da Çöp Adam dizisiyle çok etkileyici bir rolde izlediğimiz Engin Altan Düzyatan da listede yer alıyor ama Engin Akyürek kadar öne çıkamıyor.