Ana sayfa Dizi Arşivi Yalı Çapkını nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncuları ve tüm detaylar!

Yalı Çapkını nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncuları ve tüm detaylar!

tarafından ker_def

Star TV ekranında 23 Eylül Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacağı duyurulan Yalı Çapkını dizisinin hikayesi hakkında herkes merak ediyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosu ve diğer detaylarını da haberimizde bulabilirsiniz.

Star ekranlarında izleyeceğimiz, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” yeni sezonun en etkili yapımlarından birisi olmaya aday gösteriliyor. Dizide Şerif Sezer ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncular bulunuyor. İyi bir kadro ile yola çıkan dizinin çekimleri Gaziantep’te başlamıştı.

Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimlerin de yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Yalı Çapkını nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncuları ve tüm detaylar! 8

Yapımı OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını isimli kitaptan alınan dizi, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçenleri anlatılıyor. Zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızın dramı olarak da bilinen dizinin ağır bir dram hikayesi bulunuyor.

Yalı Çapkını nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncuları ve tüm detaylar! 9

Dizinin hikayesi şöyle: Varlıklı Korhan Ailesi’nin direği Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş ve çapkınlıklarıyla ünlü torunu Ferit’i (Mert Ramazan Demir) uslandırmak için evlenmesine karar vermesiyle olaylar başlar.

Uygun bir gelin adayı bulunması için Korhan ailesi ile Ferit Antep’e gider. Antep’te yollarının Seyran (Afra Saraçoğlu) ile kesişmesi, yeni bir hikayenin başlangıcı olur.

Star’ın merakla beklenen yeni dizisi “ Yalı Çapkını” , ilk bölümüyle 23 Eylül Cuma günü Star’da!