Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisi gün değiştirdi, işler fena karıştı!

Tozluyaka dizisi gün değiştirdi, işler fena karıştı!

tarafından ker_def

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, NTC Medya imzalı “Tozluyaka” dizisi, bundan böyle pazar günleri izleyiciyle buluşacak.

Şimdiye kadar Pazartesi günleri yayınlanan dizi için, Yasak Elma’nın ekrana dönüşü nedeniyle gün değiştirmek durumunda kalındı. Pazartesi akşamları Eylül ayında Yasak Elma dizisi altıncı sezonu ile izleyicilerin karşında olacak. Tozluyaka dizisi ise yeni düzenleme ile pazar akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak.

Pazartesi günleri yaz döneminde en çok izlenen dizisi olarak öne çıkan “Tozluyaka”, 28 Ağustos Pazar itibarıyla her pazar yeni bölümleriyle FOX ekranlarında yoluna devam edecek. Ancak pazar günleri hem Kanal D’de yayınlanan Yargı hem de TRT1’de ekrana gelen Teşkilat dizilerinin çok güçlü bir konumu bulunuyor. Her iki dizinin de Eylül ayı içinde yeni bölümleri ile ekranda olması bekleniyor.

Tozluyaka dizisinin kış döneminde izleyicilerini koruması, hatta daha iyi reytingler elde etmesi şart. Şayet bu başarılamaz ise Tozluyaka için de erken final gündeme gelebilir.

Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Begüm Birgören, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster, Ahmet Haktan Zavlak ve Doğaç Gözüdeli gibi isimler barındıran dizi yeni bölümleriyle de izleyicinin beğenisini kazanmaya devam edecek.

Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği “Tozluyaka”, 28 Ağustos Pazar saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.