Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisinin Melisa’sı Sümeyye Aydoğan açık sözlülükte sınır tanımıyor!

Duy Beni dizisinin Melisa’sı Sümeyye Aydoğan açık sözlülükte sınır tanımıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, Melisa karakteri ile Duy Beni dizisi sayesinde son dönemin çok konuşulan genç oyuncuları arasına girdi. Sosyal medyada dizinin hikayesindeki gelişmelere bağlı olarak, Sümeyye Aydoğan’a olan ilgi de giderek artıyor.

1997 yılında dünyaya gelen Sümeyye Aydoğan, daha önce Kahraman babam ve Sadakatsiz isimli dizilerde küçük rollerde yer aldı. Tiyatro sahnesinde de deneyim sahibi olan Aydoğan, Duy Beni dizisi sayesinde ise geniş kitleler tarafından tanındı. Melisa karakteri oyuncuya bu noktada büyük bir fırsat sundu.

Duy Beni dizisinin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan açık sözlülükte sınır tanımıyor! 8

Sümeyye Aydoğan, partneri Ozan karakterini canlandıran Utku Coşkun ile sette çok iyi bir ortam oluşturdu. İlk başta Utku Coşkun’un biraz mesafeli duran bir kişiliği olması nedeniyle ikili kısa sürede kaynaşamasa da sette zaman geçtikte onlar iyi birer partner olmayı başardı.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlardan gelen soruları yanıtlayan Utku Coşkun ile Sümeyye Aydoğan, samimi ifadeleri ile ilgi çekti. Sette, düşündüğünü söyleme konusunda çekinmeyen kişinin Sümeyye Aydoğan olduğu da partnerinin sözleriyle anlaşıldı.

“Benimle inatlaşmayın” diyerek kendisiyle tanışan kişileri uyaran genç oyuncu, partneri Utku Coşkun ile birbirlerine ısınmalarının da kolay olmadığını anlattı.

Duy Beni dizisinin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan açık sözlülükte sınır tanımıyor! 9

Utku Coşkun, “Herkes sette Sümeyye’ye ‘biz sana bayılıyoruz’ diyorlar. Çünkü çok dobrasın, ne düşünüyorsa aklı ağzında. Gerçekten öyledir Sümeyye” dedi.

Birisine sevmediğini belli ettiğini anlatan Sümeyye Aydoğan, aklından geçeni söylemekten çekinmediğini kabul etti. Oyuncu, “Söylemediğim zaman rahatlayamıyorum. Bir saniye sonra bile ağzımdan onu çıkartıp, yanlış yaptığını yüzüne söylemek istiyorum” dedi.

Melisa’nın kendisine karşı gelen kimseyi sevmediğini, güçlü insanları sevmediğini anlatan Sümeyye Aydoğan, bu zorlu karakteri de başarıyla canlandırmasıyla da popüler hale gelmeye başladı.