Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel’de değişiklikler arka arkaya! Gününden sonra bir değişim daha var!

Senden Daha Güzel’de değişiklikler arka arkaya! Gününden sonra bir değişim daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak ekrana gelen Senden Daha Güzel, son günlerde büyük değişimler yaşıyor. Kısa süre önce günü değişen dizide önemli bir değişiklik daha var.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik’in yer aldığı Senden Daha Güzel dizisi yaz başında ekrana gelmeye başladığında büyük heyecan yaratmıştı. Sebebi, geçen sene Baht Oyunu ile büyük başarı yakalayan Baysel’in bir yıl aradan sonra ekrana dönüşünü sağlamasıydı.

Ancak Senden Daha Güzel yaz sezonu boyunca, diğer çoğu dizi gibi reytinglerde bir türlü başarılı olamadı. Çok düşük reytinglerle yayınına devam eden dizinin yayın günü, sezonun sonuna yaklaşılırken değiştirildi.

Senden Daha Güzel’de değişiklikler arka arkaya! Gününden sonra bir değişim daha var! 21

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Senden Daha Güzel dizisi, kış sezonu dizilerinin yavaş yavaş ekrana gelmeye başlamasıyla cumartesi akşamına alındı. Bu durumdan anlaşılıyor ki Senden Daha Güzel kış sezonunda da ekrana gelmeye devam edecek. Ancak cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi çok iddialı iki diziyle mücadele etmek zorunda kalacak.

Bu arada Senden Daha Güzel dizisinde çok önemli bir değişiklik daha yaşandı. Dizinin yönetmeni değişti. Senden Daha Güzel dizisinin bugüne kadar yönetmenliğini üstlenen Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç yerine Ersoy Güler geçti.

Hakan Kırvavaç’ın Kızılcık Şerbeti isimli diziyi yöneteceği için Senden Daha Güzel’den ayrıldığı öğrenildi. Ekranın başarılı yönetmenlerinden Ersoy Güler, bugüne kadar Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Aşk Yeniden, İçimizden Biri gibi dizilerde görev almıştı.