Ana sayfa Sosyal Medya Ah Nerede dizisinde sizi en çok Batuhan Sert şaşırtacak!

Ah Nerede dizisinde sizi en çok Batuhan Sert şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Temmuz Cuma günü ilk bölümü Star TV ekranında yayınlanacak olan Ah Nerede isimli dizi büyük bir merakla bekleniyor. Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi hem tecrübeli oyuncuları hem de genç isimleri bir araya getiren bir proje oldu.

Büyük bir planlama ve titizlik ile gerçekleştirilen Ah Nerede dizisi, 1975 yılında yayınlanan aynı isimli Türk filminin yeni versiyonu olarak öne çıkıyor. Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ah Nerede çok eğlenceli bir filmdi. Adile Naşit, Halit Akçatepe ve Hulusi Kentmen gibi önemli isimler de kadroda yer almıştı.

Ah Nerede filminin yıllar sonra çekilen dizi versiyonu ise tanıtımlara bakılır ise izleyiciden ilgi çekebilecek bir yapım olarak gözüküyor. Ah Nerede dizisinde Derya Alabora, Ayşe
Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz, ve Tarık Pabuççuoğlu gibi önemli isimler de bulunuyor.

Ah Nerede dizisinde sizi en çok Batuhan Sert şaşırtacak! 7

Bu oyuncular arasına katılan bir başka genç isim ise Batuhan Sert oldu. Yeni rolü için bir süredir hazırlanan Batuhan Sert’i Ömer karakterinde izleyeceksiniz. Ömer karakteri hikayede müzikle ilgilenen renkli birisi olacak.

Batuhan Sert de rolü için stüdyoya girdi ve Ele Güne Karşı isimli şarkıyı seslendirdi. Ömer, evin küçük oğlu ve şarkılarıyla da dizide herkesin dikkatini çekecek.

Bu rol için sıkı bir hazırlık süreci geçiren Batuhan Sert hem oyunculuğu hem de sesi ile iyi bir sınav vermek istiyor. Gitap çalıp, şarkı söyleyen Ömer dizide öne çıkan bir karakter olacak.

Batuhan Sert bu rol için gitar ve şan dersleri de alarak kendisini yeniledi.