Ana sayfa Sinema Şener Şen’den bu sözleri de mi duyacaktık!

Şener Şen’den bu sözleri de mi duyacaktık!

tarafından ker_def

Türk Sineması’nın en önemli temsilcilerinden Şener Şen, uzun zamandır hayranlarını yeni filmi için bekletiyor… Kendisi de yeni bir film çekmek istiyor ama bunun için de Yavuz Tuğrul ile yeniden buluşması gerektiğini söylüyor.

Şener Şen’in “ben de faniyim” lafı ise onu seven birçok kişi tarafından duygulandıran bir ifade oldu…

2000’li yıllarda az projede rol alan Şen, 2004’te Gönül Yarası filminde Nazım’ı canlandırmıştı. 2007’de Kabadayı’da Ali Osman olarak izledik. 2010 yılında ise Ferman yani Avcı’ydı… 2017 yılında ise Yol Ayrımı dizisinde Mazhar Kozanlı’ya hayat vermişti.

“Brand Week İstanbul”a katılan usta oyuncu Şener Şen, oynamak isteyeceği rollerin gelmediğini anlattı.

Şen, “Biraz beğeneceğim bir şey olsa, oynayacağım. Biliyorum, ben de faniyim. Gelip gidiyoruz. Biraz daha film yapsam ne iyi olur. Ama beğenmediğim bir şeyi de yapamam. Onun için Yavuz ile tekrar buluşmamızın nedeni bu” diye konuştu.

Yavuz Tuğrul ile adeta kader birliği yapan usta oyuncu, onun ne çok önemli bir değer olduğunu belirtti ve şöyle konuştu:

Şener Şen'den bu sözleri de mi duyacaktık! 7

“Yavuz bence Türkiye’nin önemli değerlerinden biri. Kreatif anlamda da önemli. Biz oyuncular ne yaparsak yapalım yorumcuyuz. Bir şey yaratmıyoruz. Yaratılan bir şeyi yorumluyoruz. Sinemada bu çok komplike bir iştir. Yönetmenin dediğini yapmamız lazım. O da güven duygusuyla oluşur. Yönetmene güveniyorsanız, oyunculuğunuz da onunla örtüşüyorsa yaparsınız. Senaryo yazıyor. Yelpazenin genişliğine de bir bakın. Şekerpare’yi yazan da Eşkıya’yı yazan da Yavuz. Davaro’yu da Züğürt Ağa’yı da yazan Yavuz. Bana o kadar uyuyor ki. Ben de değişik şeyler yapmayı çok seviyorum. Olanaklarımı zorlamak istiyorum. Oyunculuğumun sınırı nerede? Şimdi yapmadığımız ne kaldı? Yavuz’da da böyle bir şey var. Birlikteliğin temeli, sinemaya aynı açıdan bakışımız, kreatif anlamda ve oyunculuk anlamında sinemayı aynı şekilde algılamamız diyebilirim.”