Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisi setinde Özcan Deniz’den partneri ile birlikte büyük sürpriz

Seni Çok Bekledim dizisi setinde Özcan Deniz’den partneri ile birlikte büyük sürpriz

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz’in oğlu Kuzey, bir hayli büyüdü. Önceki sezonlarda İstanbullu Gelin dizisinin setine gelen oğlu Kuzey, artık çevresinde gördüklerini daha iyi algılıyor. Kuzey bebek babasından da oyunculuk konusunda eğitimler almaya başladı bile…

Seni Çok Bekledim dizisinin setinden bir fotoğrafı paylaşan Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu’nun arka planda yer aldığı ve oğlu Kuzey’i de kucağına aldığı fotoğrafı ile ilgi odağı oldu.

Özcan Deniz paylaşıma, “Şimdiden öğreniyor. Meraklı oğlum. Seni çook ama çook özledim. Burnumda tütüyorsun” diye yazdı. Takipçileri ise bu paylaşıma 160 binden fazla beğeni bıraktı ve birçok iltifat içerikli yorum da yaptı.

Bir süre önce Katar’ın Doha kentine giden ve çekimlere burada devam eden ekipten farklı paylaşımlar sosyal medyada yer almıştı. Star TV ekranında yayınlanacak olan dizinin setinden üst üste gelen pozlar da heyecanı iyice artırdı. Diziyi merakla bekleyenler fragmanların ne zaman yayınlanacağını sormaya başladı.

Seni Çok Bekledim dizisi setinde Özcan Deniz'den partneri ile birlikte büyük sürpriz 7

Özcan Deniz, 2018 yılında Feyza Atan ile evlenmiş ve çocuğunun doğumundan sonra 15 aylık evliliği noktalamıştı. Ancak çift daha sonra yine birlikte olmaya devam ederek herkesi şaşırtmıştı.