Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinde hatanın bedeli büyük oldu!

Seni Çok Bekledim dizisinde hatanın bedeli büyük oldu!

tarafından ker_def

Seni Çok Bekledim dizisi Star TV ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlk başlarda çok iddialı bir giriş yapan dizinin, reytinglerinde sıkıntılar yaşayacağı hemen anlaşılmıştı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi yeterince izleyiciyi kendisine çekemedi. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizinin 26 Mart Cuma akşamı 9. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak.

Seni Çok Bekledim’in yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları ve son fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz… Ayliz, bir yandan annesi için üzülürken, bir yandan da onun nasıl ve kim tarafından bu hale getirildiğini anlamaya çalışmaktadır. Kadir’in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini elde eden polis, ifadesine başvurur. Kadir, Sibel ile görüştüğünü niçin gizlediğini açıklamakta zorlanır.

Songül, Selo’nun hayatındaki önemli sırra dair bir ipucu yakalar. İsmet ile birlikte gerçekleri araştırmaya başlarlar. Nezahat, Kadir’e giderek Cemal hakkında onu uyarır. Cemal, Ayliz’e yakın durarak hem üzerindeki şüphelerden kurtulmayı hem de Sibel’in gizlediği gerçekle ilgili kanıtlar bulmayı amaçlar.

Meryem, gerçekleri itiraf ettirmek için, Erol’u kurduğu oyuna çekmeye çalışır. Bu konuda Selo’nun desteğine ihtiyacı vardır. Ancak oynadığı oyunun bedeli büyük olacaktır.