Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde oyunculuk resitali var!

Son Yaz dizisinde oyunculuk resitali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisinin ilk 6 bölümlük performansı çok etkileyiciydi… Dizinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları izleyicileri fazlasıyla kendine çekti.  Her hafta adeta resital veren Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başarısı ne yazık ki, reytinglere tam olarak yansımıyor.

Son haftalarda düşüş sergileyen reytinglerin düzelmesi dizinin sadık izleyicilerinin en büyük beklentisi… Fox TV’nin düşük performanslı bir diziye pek de katlanmadığı düşünülür ise, Son Yaz adına düşüşler sıkıntılı olacaktır. Sosyal medyada da dizi hayranları herkesi ekran başına davet ediyor ve reytinglerin düşmemesi için çaba sergileniyor…

Hikayesi çok güzel şekilde akan, gerçekçilikten ayrılmayan bir anlatım tarzıyla öne çıkan Son Yaz dizisinin 7. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Dikkat çeken sahneler var ve fragmanlarla da ilk işaretler verilmişti. Ayrıca yeni bölümde Yağmur ile Akgün aşkında da yeni gelişmeler yaşanacak ve bu da heyecanı artıran bir başka unsur olacak.

İşte Son Yaz dizisinin 7. bölüm fragmanı ve özeti: Latif’i öldürmek için sıkıştırılan Akgün, elini kana bulamamak için bir çıkış yolu ararken, Soner Akgün’ü Yağmur üzerinden tehdit eder. Selim ise her yerde kaçak tanığı Latif’i aramaktadır. Akgün bu çıkışsızlık içinde bir yol bulmalıdır…

İçinde bulunduğu baskı haline daha fazla dayanamayan Akgün, kendisine daha önce annesi hakkında yalan söylemiş olan Selim’e patlar. Aralarında geçen tartışmada öğrendikleri Akgün’ü hiç tahmin etmediği bir yerden yakalar.

Öte yandan Canan ve Selim yaşadıkları ayrılık acısına rağmen dik durmaya çalışsalar da iki taraf da yıkılmıştır. Canan’ın Selim’e kaçak tanığı Latif’le ilgili yardım etmesi acaba aralarını düzeltebilecek midir?