Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinde herkes şok, kimse bu ayrılığı beklemiyordu!

Seni Çok Bekledim dizisinde herkes şok, kimse bu ayrılığı beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisinde 8 bölüm geride kaldı. Heyecanlı anların yaşandığı son bölümün reytingleri yine düşük geldi.Ancak hikaye gayet iyi ilerliyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisi güçlü bir etkileşim ve iyi bir uyum yakalamış gibi görünüyor. Her ne kadar Özcan Deniz hakkında genç kadınlarla dizilerde sevgili olduğu eliştirileri yapılsa da Ayliz ve Kadir karakterleri izleyiciler tarafından iyi bulundu.

Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu tüm yeteneklerini ve güzelliğini de sergiliyor.En son düğün sahnesinde gelinlik giyen oyuncu, yine hayranlarını mest etti. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Helvacıoğlu, ayrıca duygusal sahnelerde de çok etkileyici bir performans ortaya koyuyor.

Aylin karakteri 8. bölümde annesi Sibel Göksu’nun ölüm haberini aldı. Sibel karakterini canlandıran isim Nihan Büyükağaç idi… Oyuncu dizinin 8. bölümü itibari ile yapıma veda etti. Yani dizide önemli bir ayrılık yaşandı. Dizi hayranları Sibel karakterinin gidişiyle şoke oldu. Zira bu hiç de beklenmedik bir durum…

Seni Çok Bekledim dizisinde herkes şok, kimse bu ayrılığı beklemiyordu! 7

Ayliz, haberi polisten alır almaz ne yapacağını şaşırıyor. Ne söyleyeceğini bilemiyor, Helvacıoğlu o anlarda karakterin duygu yoğunluğunu gayet iyi yansıttı.Dizi hayranları da bu sahneden çok etkilendiklerini belirten yorumlar yaptı.

İzleyiciler ise “Ayliz ile Erol’un kardeş olduğunu şimdi kim söyleyecek?” sorusunu sormaya başladı. Sibel karakterinin ölümü birçok dizi hayranını da şaşırttı. “Keşke şimdi ölmeseydi” diyen hayranlar, karakterin Ayliz ve Kadir’in evlenmesinin hemen ardından ölmesinden de rahatsız oldu…

Ayliz’in yaşadığı büyük travmanın izlerini dizinin ilerleyen bölümlerinde göreceğiz… İşte Ayliz’in şoke eden o haberi aldığı anların görüntüsü: