Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili yeni karar açıklandı!

Star TV’den Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili yeni karar açıklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisi, Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin en son 8. bölümü yayınlandı. Geçen hafta Ramo’nun yokluğunda Seni Çok Bekledim, iyi reyting almış ve umutlandırmıştı. Ancak dün akşamın reyting sonuçları, bu umudu kırdı. Zira reytingler yine eskisi gibi ortalamanın altında geldi.

Seni Çok Bekledim hikayesi ve oyunculuk performansları ile daha iyi oranlar alabilecek bir yapım. Ancak Cuma rekabeti çok sert ve dizinin denklemi değiştirebilecek ve iyi reytinglere ulaşabilecek bir gücünün olmadığı da 8 bölümde ortaya çıktı. Star TV ise diziyi daha geniş kitlelere yaymak istiyor. Bunun için de fragmanlar, özel bültenler, sosyal medya paylaşımları derken büyük bir çaba var.

Çünkü kanal Seni Çok Bekledim’i Cuma gününe yerleştirmek için Akrep’i ve Sol Yanım’ı farklı günlere aldı. Sol Yanım izleyici kaybetti ve final yaptı. Akrep ise can çekişiyor ve oranlar o kadar düştü ki, her an final haberi bile gelebilir, ancak henüz böyle bir durumun olmadığını da not olarak ekleyelim.

Peki Seni Çok Bekledim nasıl izleyiciye sevdirilecek? Star TV, yeni bir karar aldı. Basına iletilen kararda hem 20 Mart Cumartesi hem de 21 Mart Pazar günleri için yayın akışı değişikliği yapıldı.

Buna göre Seni Çok Bekledim’in 8. bölüm tekrarları üst üste yayınlanacak ve izleyici ilgisinin artması beklenecek… İşte Star TV’nin gün değişikliği kararının detayları:

“20 Mart Cumartesi (bugün) saat 00:15’te “SENİ ÇOK BEKLEDİM” tekrar bölümüyle,
21 Mart Pazar günü saat 13:00’da “SENİ ÇOK BEKLEDİM” tekrar bölümüyle yayınlanacaktır.”