Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinde Türkü Turan bir ilke imzasını attı!

Seni Çok Bekledim dizisinde Türkü Turan bir ilke imzasını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Seni Çok Bekledim dizisi geçtiğimiz hafta iyi denilebilecek reytingler alarak olumlu sinyaller vermişti. İlk 4 bölümü yayınlanan dizinin 26 Şubat Cuma akşamı 5. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak.

Dizinin izleyicileri özellikle Zahide karakterinin ölümüyle büyük şok yaşamıştı. Türkü Turan’ın canlandırdığı karakterin gidişine üzülenler, ünlü oyuncunun başka bir karakter ve imaj ile yeni bir karakter ile dizide kalmasına ise şaşıracak. Türkü Turan, Zahide’den sonra şimdi de Meltem karakteri ile hikayeye 5. bölümde giriş yapıyor… Yani oyuncu ayrılmadı, ama farklı bir karakteri canlandırması için yeni bir rol elde etti.

Senaryo gereği canlandırdığı ‘Zahide’nin ölmesiyle ‘Bahçıvan Hasan’ın kardeşi ‘Meryem’ olarak yeni imajıyla diziye sürpriz bir giriş yapan Türkü Turan hayranlarını da bir hayli şaşırttı. Oyuncunun yeni karakteri ile hikayede daha etkili bir pozisyonda olması bekleniyor. Ayrıca dizi tarihinde ölen karakterin hemen ardından başka bir karakter ile aynı yapımda rol alma konusunda kendi kariyerinde bir ilke de imza atmış oluyor.

Meryem, Zahide’nin tam zıddı karakterde biridir. Hayata boş vermiş bir hali vardır. Sözünü kimseden sakınmayan, hiç kimseye eyvallahı olmayan, hafif agresif bir karakter olan ‘Meryem’, seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

İşte Seni Çok Bekledim dizisinin 5.bölümünden 3. fragman:

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un yaptığı dizinin dev kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.