Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde sürpriz gölgelendi

Camdaki Kız dizisinde sürpriz gölgelendi

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana gelen Camdaki Kız isimli Kanal D dizisi müthiş bir başlangıca imzasını atmıştı. Perşembe rekabetine bomba gibi giriş yapan dizi, AB kategorisinde birincilik elde ederek, daha ilk bölümden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin elinden bu kartı almıştı…

Camdaki Kız dizisinin ilk bölüm reytinglerinin iyi gelmesi ile birlikte Kanal D büyük mutluluk yaşarken, hikayenin etkileyiciliği de sosyal medyada büyük etkileşim dalgası yaşanmasına neden olmuştu. Burcu Biricik’in başarılı performansı da alkışı hak etti. Camdaki Kız dizisi şimdi de ikinci sınava çıkmaya hazırlanıyor.

15 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan Camdaki Kız 2. Bölümden 3. fragman yayınlandı. Evlilik hazırlığı yapan Nalan, annesinin gazabından kurtulamıyor! Sedat’ın evlilik teklif etmesinden sonra düğün hazırlıkları başlamıştır.

Hayalleri olan Nalan oldukça heyecanlı olsa da onun bu heyecanını baltalamaya çalışan biri vardır. Annesi Feride, Nalan’a yüzlerini yere eğmemesi konusunda baskı yapar. Sedat’ın Nalan’a olan sürprizi ise Feride tarafından gölgelenir.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Yeni bölümün reyting sonuçları da merakla beklenecek. Bakalım dizi geçen haftaki gibi yine birincilik elde edebilecek mi?

Sedat ile evlenme hazırlığı yapan Nalan için zor günler başlıyor!

Sedat’ın Nalan ile evlenmesine karar veren aileler için çocuklarının fikirlerinin hiç önemi yoktur.

Sedat Canan ile görüşmeye devam ederken Nalan ise annesinin baskılarına maruz kalmaktadır. Ne yapacağını bilemeyen Nalan için zor günler artık başlamak üzeredir.