Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncusu, Ada Masalı dizisinin kadrosunda!

Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncusu, Ada Masalı dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ı buluşturan Ada Masalı dizisiyle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelmekte. Navruz’un Zümrüdüanka dizisinin ardından başlayacağı yeni dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan oldu. Turan da kısa bir süre önce final yapan Arıza dizisinde oynuyordu.

İki genç ve başarılı ismi birleştiren dizinin kadrosu da şekillenmeye başlıyor. Ay Yapım’ın Ada Masalı isimli dizisinin hazırlıkları sürerken, merakları arttıracak gelişmeler de yaşanıyor.

Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan uyumu büyük merak konusu ama aynı zamanda dizinin diğer kadrosu da merak ediliyor.

Romantik komedi tarzındaki dizi, iki oyuncunun bir süredir dram dizilerinde rol aldığı da düşünülünce ilginç bir heyecan yaşatacak.

Bu kez dramda kendilerini gösterecek olan ikiliye eşlik edecek bir oyuncu da ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, en son Seni Çok Bekledim dizisinde Sibel karakterine hayat veren Nihan Büyükağaç’ın da kadroya katıldığını duyurdu.

Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncusu, Ada Masalı dizisinin kadrosunda! 7

Büyükağaç, Ada Masalı dizisinde, Ayça Ayşin Turan’ın hayat vereceği Derya’nın teyzesi Selma karakterini oynayacak. Nihan Büyükağaç, aralarında Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri, Cesur ve Güzel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde de rol almıştı…