Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilara Aksüyek iç çamaşırı ile sokağa çıktığı eleştirilerine çok sinirlendi!

Dilara Aksüyek iç çamaşırı ile sokağa çıktığı eleştirilerine çok sinirlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek son yıllarda yer aldığı dizilerdeki performansı ile dikkatleri çeken oyunculardan birisi oldu… 2013 yılından bu yana birçok dizide izlediğimiz oyuncu, çeşitli rollerde başarılı performanslar ortaya koydu.

Merhamet, Adı Mutluluk, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerle tecrübe kazanan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise İstanbullu Gelin dizisindeki İpek karakteri ile sergilemişti. Son dönemde de farklı projelerde izlediğimiz oyuncu Arıza, Baş Belası ve son olarak da Baba dizilerinde yer aldı.

Elif karakteri ile katıldığı Baba dizisinde Tolga Sarıtaş ile yeniden partner olan Dilara Aksüyek, “Bitti o şimdi, bakalım yeni bir şeyler var” diyerek Baba dizisinin kendisi açısından sona erdiğini belirtti. Diziden ayrılan ve yeni bir proje için de görüşmelerde bulunan oyuncu, geçtiğimiz gün giydiği iç çamaşırı görünümlü dekolteli elbisesi nedeniyle eleştiriler aldı.

Dilara Aksüyek iç çamaşırı ile sokağa çıktığı eleştirilerine çok sinirlendi! 7

Bu durumdan çok rahatsız olan Dilara Aksüyek, son dönemde kadınların ne giydiğine yönelik olarak ortaya atılan tartışma ortamından da rahatsız olduğunu açıkladı. Yaşam tarzına müdahale olarak bu durumu ifade eden oyuncu, şu sözleri ile de isyan etti:

“Herkes özgür, ne istediğini giyer. Ben zaten iç çamaşırı ile neden dışarıda gezeyim. Aklımı kaybetmedim, yok öyle bir şey. İsteyen istediği her şeyi giymekte özgür. Bu durum bu şekilde konuşuldukça bence kadınlar çok sinirleniyor bu duruma. Yanlış algılıyoruz, üzülüyoruz. Benim de dikkat çekmek gibi bir çabam yok. Bu duruma çok üzüldüm. Üstümde ceket vardı, çıkartmıştım o esnada. Ekmeğimin peşindeyim. Gerçekten üzüldüm.”