Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Kalbime Sakladım dizisinde Zeynep ile Civanmert’in yolları ayrılacak mı?

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Zeynep ile Civanmert’in yolları ayrılacak mı?

tarafından ker_def

TRT 1’in büyük ilgiyle izlenen yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım” 4 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de altıncı bölümüyle ekranlara geliyor. Başrollerini yıldız isimler Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu dizide Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan da rol alıyor.

Dizinin merakla beklenen yeni bölümünün konusu şöyle: Türkan’ın şirkete gelişi, iki ailenin tanışıp kaynaşması için verilen bir yemek sözüyle sonuçlanır. Türkan, Gören Ailesi’ni kendi evinde ağırlamak için hummalı bir hazırlığa başlar.

Oyunlarının açığa çıkacağını düşünen Zeynep ve Civanmert, artık birbirlerini göremeyecekleri için üzgündür. Diğer taraftan Zeynep’i geri kazanmak isteyen Mete sürpriz biriyle anlaşma yapar. Civanmert’i açıkça isteyen Müge ise yaptığı bir hamleyle Zeynep dâhil herkesi büyük bir krizin içine sokar…

“Seni Kalbime Sakladım” 4 Ağustos Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de izleyicilerle buluşacak. Dizi için final kararı alındığı iddiaları da izleyicileri üzen bir gelişme oldu.

Basında yer alan haberlere göre Seni Kalbime Sakladım dizisi 7. bölümü ile birlikte önümüzdeki hafta final yapacak. TRT1’in açıklamasını bekleyen hayranlar, sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarda dizinin bitmesini istemediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.