Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra Furkan Palalı’nın yeni dizi kararı ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra Furkan Palalı’nın yeni dizi kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son iki sezonunda yer alan isimlerden birisi de Furkan Palalı oldu. Canlandırdığı Fikret karakteri ile hikayenin merkezinde yer alan oyuncu, çok da başarılı bir performans ortaya koydu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hem yeteneklerini sergileyen hem de usta isimlerle aynı seti paylaşarak onların deneyimlerinden faydalanan Furkan Palalı, çok başarılı bir dönemi geride bıraktı.

Ünlü oyuncu, uzun yıllardır ekranda yer alıyor ve kadrosuna katıldığı tüm işlerin de uzun süreli olması gibi bir ayrılacağı var. İtalya’da yayın yapan The Style Researcher dergisine konuk olan ve kapağında yer alan Furkan Palalı, yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çekti. Kariyeri için dönüm noktası olan dizinin Demet Özdemir ile başrolünde yer aldığı No 309 olduğunun altını çizen oyuncu, bir projeyi seçerken kalbinin sesine çok güveniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra Furkan Palalı'nın yeni dizi kararı ortaya çıktı! 8

Furkan Palalı, “Senaryo, kadro, yapımcı şirketin vizyonu, bunlar çok önemli ama kalbimin sesine çok güveniyorum” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de çok başarılı bir atmosfer oluşturulduğunu ve gerçeğe yakın bir seyir zevki sunduklarını ifade etti.

Oyuncu, “Dönem dizisiydi ve kurulan dünya, kostümler ve mekanlar ekstra önem arz ediyordu. Ama hem yönetmen şahane bir dünya kurmuştu hem de oyuncuların hüneri ve samimiyeti de birleşince dizi gerçeğe çok yakın bir seyir zevki sunuyordu” şeklinde konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra Furkan Palalı'nın yeni dizi kararı ortaya çıktı! 9

Yapımcılarda birçok teklif alan Furkan Palalı yeni kararını da duyurdu. Oyuncu, yeni projeler olduğunu ifade etti ama televizyon dizilerine bir süre ara verecek.

Furkan Palalı, “Bir süre dizi temposundan uzak dijital platformlarda projeler yapacağım” diyerek de uzun süren televizyon dizisi çekimlerinin kendisini yorduğunu da anlatmış oldu.

Bugüne kadar birçok karakteri canlandıran ünlü oyuncu, fantastik bir hikayede rol almayı da çok istediğini ifade etti. Dijital platformlarda örneklerini çok gördüğümüz bu tür hikayeleri arayan Furkan Palalı, şöyle konuştu:

“Fantastik, özel güçleri olan bir karakter olabilir. Sürekli dramlarda, gerçekleşmiş ya da gerçekleşmesi muhtemel hikayelerde yer aldığım için sanırım fantastik bir kurgu içinde yer almak isterim.”