Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Kalbime Sakladım yeni bölümde beklenen yüzleşme gerçekleşti

Seni Kalbime Sakladım yeni bölümde beklenen yüzleşme gerçekleşti

tarafından ker_def

TRT 1’in ilk iki bölümüyle büyük beğeni toplayan ve sosyal medyada gündem yaratan dizisi “Seni Kalbime Sakladım”, merakla beklenen üçüncü bölümüyle ekranda.

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu “Seni Kalbime Sakladım” izleyiciden büyük ilgi gördü.

Oyuncu kadrosunda Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca, Elçin Afacan, Ali Öner, Berke Üsdiken, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal’ın da yer aldığı dizi, 14 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de üçüncü bölümüyle ekrana gelecek.

“Seni Kalbime Sakladım”ın yeni bölümünde neler olacak? Defile sonunda Zeynep ve Civanmert’i gören Mete, neler olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Civanmert ve Zeynep’i, Hande’nin de aralarında olacağı bir yemeğe davet eder. Amacı aralarındaki ilişkiyi tartmaktır.

Zeynep bu davetten kaçmak isterken, Civanmert aksine yüzleşmesini ister. Yemek sırasında Civanmert ve Mete arasındaki sessiz gerilim, sonrasında ikisinin kozlarını paylaşabileceği bir oyuna sahne olur. Gün sonunda Mete’nin, Civanmert’in kim olduğunu hatırlamasıyla olaylar iyice sarpa saracaktır.

“Seni Kalbime Sakladım” 14 Temmuz perşembe saat 20.99’de TRT 1’de…