Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen bombayı patlattı, Sadakatsiz bitiyor ama daha iyisi geliyor!

Melis Sezen bombayı patlattı, Sadakatsiz bitiyor ama daha iyisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melis Sezen son yıllara damga vuran kadın oyuncuların başında geliyor. Altın Kelebek ödülünü aldığında yaşadığı heyecanı birçok kişi hatırlayacaktır. 2021 yılının yıldızı parlayan oyuncularından birisi olarak seçilen Melis Sezen, hem azimli hem de yetenekli…

Güzelliği ile de hayranlarını mest eden oyuncu, Sadakatsiz dizisiyle bir başka noktaya doğru savruldu. Performansıyla farklı duyguları yansıtma konusunda ne kadar başarılı olduğunu Derin karakteri ile gösterdi. 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melis Sezen için, kariyer yolculuğunda şimdi yepyeni bir dönem başlıyor.

Melis Sezen bombayı patlattı, Sadakatsiz bitiyor ama daha iyisi geliyor! 8

Dijital platformların Türkiye’ye sardığı ve hem oyuncuların hem de yapım firmalarının işlerinin arttığı bir dönemi yaşıyoruz. Netflix’in ardından birbaşka uluslararası dijital yayıncı Disney Plus, Türkiye’ye 14 Haziran’da giriş yapacak. Kaliteli içerik arayanların heyecanla beklediği bu yeni platform aslında Türk yapımları için bir devrim niteliği taşıyor.

Türk hikayeleri, oyuncuları ve dizileri dünya çapında öne çıkacak. Disney Plus’ın birbirinden ünlü isimle yaptığı özel anlaşmalar büyük önem taşıyor. Sadece bu platforma iş yapmaları için verilen yüksek ücretler ve yapımcıların üst üste yeni projeleri başlatmaları, Türkiye’yi ABD’li yayıncı için bir dizi üretim üssüne çevirmiş durumda. Bunun öneminin farkında olan sektör, yoğun bir çalışma dönemine girdi.

Hem televizyonlar hem yerli içerik platformları hem de yabancı içerik platformları ile birlikte, birbiri ardına yeni dizi projeleri başlıyor… Nomen isimli Medyapım projesi de Halit Ergenç ile Melis Sezen ikilisi başrolde buluşturacak. Sadakatsiz dizisindeki etkili performansı ile göz dolduran Melis Sezen, aynı yapımcı ile şimdi yeni bir yolculuğa çıkacak.

Melis Sezen bombayı patlattı, Sadakatsiz bitiyor ama daha iyisi geliyor! 9

Türkiye çapında büyük bir bilinirliği olsa bile yurt dışında bu kadar da tanınmayan Melis Sezen için Disney Plus projelerinin önemi büyük. Kariyerinde yeni bir açılıma doğru ilerleyen oyuncunun Nomen projesi ile yapacağı etkili bir çıkış, sonrasında da birçok projeyi beraberinde getirecektir.

Melis Sezen için iki ay içinde Sadakatsiz dizisi dönemi kapanacak. Oyuncu, Nomen dizisiyle ise uluslararası bir kariyer yapma noktasında ilk adımlarını sergileyecek.