Ana sayfa Sosyal Medya Sera Kutlubey’i bu halde gören hayranları ona bu rolü yakıştıramadı!

Sera Kutlubey’i bu halde gören hayranları ona bu rolü yakıştıramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sera Kutlubey özellikle Zalim İstanbul isimli dizideki Cemre karakterini çok sevmişti. Oyuncu bu rol sayesinde de çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen Sera Kutlubey, 2016 yılından bu yana projelerde yer alıyor… Babam ve Ailesi isimli dizideki Hasret karakteri ile dikkat çeken oyuncu, İsimsizler dizisinde ise Seher karakterini canlandırdı.

Zalim İstanbul ile bir anda parlayan Sera Kutlubey, ardından ise Hercai dizisinde Azra karakterini canlandırdı. 1 yıldır setlerde ayrı olan oyuncu, şimdi İyilik isimli yeni dizi ile izleyicilerin karşısına çıktı. Medyapım tarafından The Queen’s House isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan İyilik’in ilk isminin Kapımdaki Düşman olduğu belirtilmişti. Ancak dizinin adı değiştirildi ve İyilik isimli bu yeni dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Sera Kutlubey'i bu halde gören hayranları ona bu rolü yakıştıramadı! 10

Damla karakterini canlandıran Sera Kutlubey, mutlu bir evliliğin kara lekesi gibi bir rolde… Neslihan ile Murat karakterlerinin çok güzel gittiği düşünülen evliliği aslında Damla karakterinin gelişi ile gerçek kimliğine kavuşacak. Eşini aldatan Murat, Damla’nın ortaya çıkması ile bir anda neye uğradığını şaşıracak.

Dizinin ilk fragmanını izleyen Sera Kutlubey hayranları, Damla karakterini oyuncuya yakıştıramadıklarını belirten yorumlar paylaştı. Rolü için imajını yenileyen ve yuva yıkan kadın görüntüsündeki Damla karakterinde çok farklı bir deneyim yaşayacak olan Sera Kutlubey’in hayranları, sosyal medyada bu durumdan pek de memnun kalmadı.

Sera Kutlubey'i bu halde gören hayranları ona bu rolü yakıştıramadı! 11

“Sera bu rol hiç olmamış, sana yakıştıramadım” diye yorum bırakan dizi hayranları, oyuncunun bu farklı deneyimini olumsuz yorumlarla karşıladı.

İmajını çok beğendiklerini belirten dizi hayranları, yaptığı rol seçimini ise ilginç ve bıçak sırtı olarak görüyor. Kısa saçlı halinin ona çok yakıştığını dile getiren dizi hayranları, “Kötü kadın rolü oynayacağını tahmin etmemiştim. İyi rollerde izlemeye alışmıştık” diye yorumlar paylaştı.

Sera Kutlubey'i bu halde gören hayranları ona bu rolü yakıştıramadı! 12