Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sera Kutlubey’in ilk kitabı dizi olabilecek bir hikayeye sahip!

Sera Kutlubey’in ilk kitabı dizi olabilecek bir hikayeye sahip!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sera Kutlubey, dizilerde rol almaya devam ederken, bu yoğunluk arasında bir de kitap yazdı… Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu, 2022 yılı Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisiyle büyük popülerlik yakaladı.

Oyuncu, İyilik dizisiyle birlikte de yuva yıkan kadın temasını hatırlatan bir karakter ile ekranlara geri döndü. İyilik dizisindeki farklı ve sert rolünü başarıyla canlandıran oyuncu, yeni imajıyla da hayranlarını bir hayli şaşırttı. Sera Kutlubey, bu süreçte ilk romanı Plüton’un Düş’üşü isimli kitabıyla da konuşulmaya başlandı.

Sera Kutlubey'in ilk kitabı dizi olabilecek bir hikayeye sahip! 8

Satışlarının iyi gittiği anlaşılan kitabın beğenilmesi oyuncu adına yeni atıldığı yazarlık dünyasında iyi bir başlangıç olarak nitelendirilebilir. Sera Kutlubey, ileride belki de dizisi bile yapılabilecek bir öykü ortaya koymuşa benziyor…

Genç yazında yazarlığa adım atan oyuncunun takipçileri kitabı okuyarak olumlu yorumlarla sosyal medyada dikkat çekmeye de başladı… Sera Kutlubey, ilk romanı Plüton’un Düş’üşü ile sıra dışı bir hayatın izini sürmemizi sağlıyor.

Sera Kutlubey'in ilk kitabı dizi olabilecek bir hikayeye sahip! 9

Vera’nın yeni bir işe girmesiyle başlayan hikâye, umulmadık yerlere götürüyor okuru. İnsana ve duyguların tekinsizliğine dair bu romanın ileride bir dizi senaryona ilham kaynağı olması kimseyi şaşırtmayacaktır.