Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sera Tokdemir’e arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!

Sera Tokdemir’e arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, 11 Nisan 1981 doğumlu… Bu yıl doğum günü kutlaması yapmayı düşünmeyen ünlü oyuncuya arkadaşları sürpriz yaptı.

Televizyon Gazetesi Detay – “Arkamdan ne işler dönebileceğini görmüş oldum” diye mesaj yazan Sera Tokdemir, arkadaşlarının kendisi için sürpriz yapmak için türlü numaralar yaptığı açıkladı.

Insagram hesabından doğum günü kutlamasından fotoğraf paylaşan Sera Tokdemir, bu sürprizi hazırlayan arkadaşlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İşte o paylaşım:

Bu yıl doğum günümü kutlamak istememiştim…iyi ki de istemedim de arkamdan ne işler dönebileceğini görmüş oldum ? tabi ki güne Serap Sultan’la başladım ? oğlum @boran.gencer ne güzel sürprizdi o ? sana ve kıymetli arkadaşlarına çok teşekkür ederim ? @aylineren1 @nurhan.2217 günümün güzelliğine anlam kattınız ? @sondangelen seni çok sevdiğimi biliyorsun di mi? ❤️ @melisbolkan ‘la işbirliği yapmak da ne demek ? hoop @esnafmaslak ‘ta buldum kendimi…baktım abim karşımda @demirtokdemir ? ve gizli gizli toplanan sevdiklerim… @feyzanbingol @atillabingol başta olmak üzere @ergunyildiz @ersankasikara tüm @esnafmaslak ailesine bizi şahane ağırladıkları için,her şey için kocaman teşekkür ederim ?? arayan,mesaj atan,iyi dileklerini ileten herkese,hepinize çok teşekkür ederim ?? göremediğim,okuyamadığım,okuyup cevap veremediğim iyi dilekleriniz,sevginiz için de teşekkür ederim ?? sizi çok seviyorum ❤️?

Sera Tokdemir'e arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması! 7