Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya abisinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!..

Seray Kaya abisinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kadın isimli dizideki ‘Şirin’ karakteri ile büyük popülerlik kazanan oyuncu Seray Kaya,  2012 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Yeni sezonda ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle ekrana gelen oyuncu sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

Sık sık setten ve özel hayatından paylaşımlarda bulunan güzel oyuncu instagram hesabında yaptığı son paylaşımda abisi Serdar Eray Kaya’nın doğum gününü kutladı.

Seray Kaya abisinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!.. 8

Oyuncu kutlama mesajında duygusal ifadeler kullanarak, “Her an şükrettiğim.. diğer yarım, abim iyi ki doğdun. seni çok seviyorum” yazdı.

Ünlü oyuncu 2019 yılının başında babası Hasan Kaya’nın vefatı ile sarsılmış ve yaşadığı psikolojik travmayı da uzun süre üzerinden atamamıştı. Babasının vefatından sonra Seray Kaya’nın hayata tutunduğu isimlerden olan abisine karşı sözleri hayranlarını da duygulandırdı.

Seray Kaya abisinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!.. 9

Seray Kaya paylaşımında abisine şunları söyledi; “İnsanın bir abisi olması ne büyük bir lütuf. Çocukluğumda bunun kıymetini bilemeden ne çok dövüşürdüm seninle, sonra anladım çok sonra babam gidince. Hatırlar mısın? Babamız hayattayken bana ‘kızım’ dediğinde sana küserdim, ‘bir tek babam bana kızım diyebilir’ diye. Yine çok sonra anladım; Meğer babam gibi severmişsin beni de. Seni seviyorum abi. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdum iyi ki diğer yarım oldun.”