Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya bu haliyle, Alparslan ve Yasak Elma dizilerine kafa tutuyor!

Seray Kaya bu haliyle, Alparslan ve Yasak Elma dizilerine kafa tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kadın dizisinden sonra Seray Kaya, bu sefer de Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle patlama yaptı! Dram hikayesi olarak öne çıkan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, atv ekranında pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. İlk bölümün reytinglerinin ortalama oranlarda gerçekleşmesi ile biraz morali bozulan dizinin hayranları, ikinci bölümdeki müthiş sıçrama ile sevinç çığlıkları attı. Dizinin ekibi de birincilik de elde ettikleri reyting sonuçları ile daha da fazla motive oldu.

atv’nin Alparslan ve Yasak Elma dizileri ile mücadele etme stratejisinde Bir Küçük Gün Işığı dizisinin elde ettiği bu büyük sıçramanın gelecek haftalarda devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Özellikle 19 Eylül pazartesi akşamı Alparslan dizisi ikinci sezona başlayacak ve büyük reyting rekabeti de başlamış olacak. Ancak bu durumdan ayrı olarak Seray Kaya’nın muhteşem etkisine dikkat çekmek istiyoruz.

Kadın dizisini izleyenlerin aklından çıkmayan Şirin karakteri, Seray Kaya’nın adeta yetenek sıçraması yapmasını sağladı. Seray Kaya, o kadar başarılı bir performans ortaya koydu ki, birçok kişi gıcık olduğu Şirin karakteri gibi olduğunu zannetti.

Seray Kaya bu haliyle, Alparslan ve Yasak Elma dizilerine kafa tutuyor! 7

Seray Kaya, bu rolün ardından hem Kuruluş Osman hem de Mahkum dizilerinde çok önemli tecrübeler elde etti. İşte bu tecrübelerin de yansıması ile Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif karakterinin yaşadığı büyük dramı izleyiciye hissettirme noktasında oyuncunun başarısını görüyoruz.

Şayet reytingler bir anda ikinci bölümde bu kadar büyük sıçrama yaptıysa, burada en önemli faktörün Seray Kaya’nın dram rollerindeki yeteneğine bağlamak gerekiyor. Elbette ki tüm ekibin bu başarıda katkısı var ama, Bir Küçük Gün Işığı’nda Elif’in yaşadığı büyük çöküşü bu kadar başarılı canlandırması ile Seray Kaya, herkesi yüreğinden yakalamayı başardı.

Bir Küçük Gün Işığı’nın hem Yasak Elma hem de Alparslan gibi çok etkili dizilerin karşısında varlık sergilemesi de aslında Seray Kaya’nın göstereceği etkili performansa bağlı. Çünkü dizi izleyicileri, kendilerini o hikayede göremez ise, Elif’in o acısını ve yıkımını yüreklerinde hissetmez ise Bir Küçük Gün Işığı dizisi sıradan yapımlardan çok da ileri gidemez.

Ancak Seray Kaya’nın ortaya koyduğu muhteşem performans ve bunu izleyiciye kabul ettirmesi dizinin reyting sıçraması yapmasına yol açtı.

Seray Kaya’nın önümüzdeki haftalardaki performansı dizinin rakipleri Alparslan ve Yasak Elma’ya karşı duruşunu da belirleyecek gibi gözüküyor.