Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Damla Colbay imaj değişikliğine gitti!..

Güzel oyuncu Damla Colbay imaj değişikliğine gitti!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –İlk olarak 2014 yılında yayınlanan Kara Para Aşk dizisiyle tanınan oyuncu Damla Colbay, daha sonra Hayat Mucizelere Gebe, İçerde ve Zengin ve Yoksul adlı dizilerde rol aldı.

Damla Colbay, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı. Hekimoğlu’ndan sonra ATV’nin Yalnız Kurt dizisiyle ekranlara geri dönen Damla Colbay, başrolde yer aldığı dizide ‘Sare’ karakterine hayat verdi.

Ancak oyuncu,  Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonunda rol almayacak. Diziden ayrılan oyuncu şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla bir araya geliyor. Oyuncunun son paylaşımında imaj değişikliğine gittiği gözlerden kaçmadı. Uzun saçlarını kısaltan Damla Colbay, yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıktı.

Güzel oyuncu Damla Colbay imaj değişikliğine gitti!.. 7

Oyuncunun hayranları yeni tarzını çok beğendi. Fotoğrafa, “Kısa saç sana çok yakışmış” şeklinde yorumlar yapıldı. Damla Colbay ilk sezonunda rol aldığı Yalnız Kurt dizisine ikinci sezonda veda etmişti. 21. bölümü ile Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşması beklenen dizide izleyicilerin önemli bir bölümü ‘Sare’ karakterini çok sönük bulmuş ve Damla Colbay’ın da bu hikayeye çok da uygun olmadığı yönünde eleştiriler yapmıştı. Oyuncunun hayranları yeni projesini de merakla bekliyor.