Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni saç modeliyle kendine hayran bıraktı!..

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni saç modeliyle kendine hayran bıraktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hayranlarının karşısına en son Gökhan Alkan ile başrolü paylaştığı ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle çıkan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Sadece yer aldığı projelerdeki performansıyla değil, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da geniş bir hayran kitlesi edinen Yağmur Tanrısevsin, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda yeni saç modelini hayranlarının beğenisine sundu.

Oyuncu, “Yeni saç stili” yazdığı paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı. Yağmur Tanrısevsin’in paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni saç modeliyle kendine hayran bıraktı!.. 8

Instagram’da 3,3 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun hayranları fotoğrafların altına; “Doğallığın güzellikle buluşması” ve Muhteşem görünüyorsun” şeklinde yorumlarda bulundular.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni saç modeliyle kendine hayran bıraktı!.. 9

Yağmur Tanrısevsin, önümüzdeki günlerde bir değil iki projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu projelerden biri oyuncunun başrolünü Berk Atan ile paylaştığı Üçüncü Gün adlı sinema filmi.

Filmin setinden gelen fotoğraflarda Tanrısevsin ve Atan’ın uyumu hayranlarından tam not aldı. Takipçiler, ikilinin her pozuna binlerce yorum bırakıyor ve övgülerde bulunuyor. Sosyal medyada Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin uyumunun ne kadar güzel olduğuna dair yorumlar yapılıyor.  Oyuncunun diğer projesi ise  dijital platform için çekeceği romantik komedi türündeki film olacak.