Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya için kariyerinin en zor dizisi Bir Küçük Gün Işığı olacak!

Seray Kaya için kariyerinin en zor dizisi Bir Küçük Gün Işığı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında bir süredir fragmanları paylaşılan Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni dizide başrol kadın oyuncusu olarak Seray Kaya yer alıyor. Berk Oktay ise, Yasak Elma dizisinde geçirdiği iki sezonun ardından Bir Küçük Gün Işığı dizisinin erkek başrolü olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile herkesin aklını başından alan Seray Kaya, öyle başarılı bir iş ortaya çıkarmıştı ki, milyonların hem tepkisini çekmiş hem de hayranlığını kazanmıştı. Şirin karakterinden bu yana kendisini geliştiren rollerle izleyicilerin karşısında yer alan Seray Kaya, Kuruluş Osman dizisinden sonra, Mahkum dizisinde yer almıştı. Mahkum dizisinden erken ayrıldığı için eleştiriler gelse de Seray Kaya için bunun yeni bir dönemin başlangıcı olduğu gerçeği de yeni yeni anlaşılıyor.

Mahkum’dan sonra birçok diziden teklif aldığı bilinen oyuncunun seçimi duygusal yönü ağır olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi oldu. Oyuncunun dizinin ilk görüntülerindeki haline bakılırsa işi pek de kolay olmayacak. Çünkü hem duygusal bir hikaye hem çaresiz ve yalnız kalmış bir kadının duygularını aktarmak hiç de kolay değil. Kocasını kaybettikten sonra çocuğu için hayata tutunmak zorunda olan bir kadının, yaşadığı hayatın aslında gerçek olmadığını öğrenmesiyle birlikte her şey değişecek.

Seray Kaya için kariyerinin en zor dizisi Bir Küçük Gün Işığı olacak! 28

Seray Kaya, hikayesi çok güçlü olan bu dizide karakterin duygularını izleyicilere hissettirmek zorunda. O nedenle de kariyerindeki belki de en zor rol için sahneye çıkıyor. Kadın dizisindeki Şirin karakteri duygusuz birisiydi ve onu canlandırmak da zordu. Ancak Seray Kaya bunun altından kalktı. Şimdi ise aşırı duygusal ve aşırı kırılgan bir kadın karakterinde ünlü oyuncu yeni bir deneyim yaşayacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin uyumu ve enerjisi de çok merak ediliyor. Dizi hayranları yayınlanan fragmanlardan sonra daha da meraklı bir şekilde dizinin başlamasını bekliyor.

Müzikleri ile de dikkat çekeceğini fragmanlardan anlayabilirsiniz. Seray Kaya’nın Kuruluş Osman dizisindeki ağlama sahnesini hatırlayanlar, yeni dizisinde de ekran başındakileri ağlatma potansiyelinin yüksek olacağını tahmin edecektir.