Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğününde en şık isim kim oldu?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğününde en şık isim kim oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinin, hayranları tarafından merakla beklenen düğünü önceki akşam gerçekleşti.  Ünlü çift nikah masasına oturdu. Yaklaşık iki yıl süren birlikteliklerini geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdikleri nişan ile resmiyete döken çiftin düğününe, sanat dünyasından da çok sayıda isim katıldı.

Gecede, oyuncu Demet Özdemir’in nikâh şahitliğini Gold Film’in sahibi, yapımcı Faruk Turgut, şarkıcı Oğuzhan Koç’un nikah şahitliğini ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yaptı.

Düğünün en çok konuşulan detayı ise gelinlik modeli oldu.Törende 3 gelinlik giyen Demet Özdemir’in ilk tercihi,  Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı bir gelinlik oldu. Güzel oyuncu, daha sonra Nihan Peker’in özel olarak tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı. Güzel oyuncu düğün sonrası gerçekleşen after partyde ise, Londra’dan Alexander McQueen’in son kreasyonundan özel bir kıyafet giydi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününde en şık isim kim oldu? 10

Oğuzhan Koç ise Papillone tasarımı bir smokin tercih etti. Özdemir ve Koç’un stil danışmanlığını Rutkay Öziş üstlendi. Çift ilk danslarını Zeki Müren’in seslendirdiği ‘Aklımda Sen Fikrimde Sen’ şarkısı ile yaptı.

Çiftin düğününde adete şıklık yarışı yaşandı. Oyuncu Hande Doğandemir siyah elbise tercihi ve takılarıyla göz kamaştırdı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününde en şık isim kim oldu? 11

Güzel oyuncu Pelin Karahan da elbise tercihini siyah renkten yana yaptı. Düğüne modacı Züleyha Kuru tasarımı bir elbiseyle katılan Pelin Karahan yarım omuz ve bel dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününde en şık isim kim oldu? 12

Oyuncu Deniz Baysal da kırmızı straplez elbisesiyle düğünün en dikkat çeken ünlü isimlerinden birisi oldu. Ünlü çiftin düğününe katılan isimler ve hayranları, sosyal medyada  #DemetOğuzhanWedding hastagi ile mutluluklarını dile getirdi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününde en şık isim kim oldu? 13

Demet Özdemir, düğününde giydiği gelinliklerden bir tanesini 15 milyon takipçisi arasından düğünü en yakın olan gelin adayına hediye edecek.