Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya, Kadın dizisi ile kızdırdığı izleyicilerin gönlünü Bir Küçük Gün Işığı ile alıyor!

Seray Kaya, Kadın dizisi ile kızdırdığı izleyicilerin gönlünü Bir Küçük Gün Işığı ile alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon süren Kadın dizisinde Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya, o kadar başarılı bir performans ortaya koydu ki, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da dizinin yayınlandığı ülkelerde izleyenlerin takdirini kazandı. Şirin karakteri oyuncu adına psikolojik derinliği yoğun olan ve canlandırması hiç de kolay bir rol değildi.

Ancak böyle keskin roller izleyici tarafında oyunculara karşı bir soğukluk ve tepki oluşturabiliyor. Kadın dizisi ile birlikte Seray Kaya’ya hayranlık besleyen çok geniş bir kitle oluşurken, Şirin karakterinin etkisinden çıkamayarak oyuncuya soğuk duranlar da bir hayli fazlaydı. Seray Kaya, psikolojisini bozduğu ve canını sıktığı izleyicilerin gönlünü şimdi Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Elif karakteri ile alıyor.

Seray Kaya, Kadın dizisi ile kızdırdığı izleyicilerin gönlünü Bir Küçük Gün Işığı ile alıyor! 8

Eşinin bir başka kadından olan kızı olduğunu öğrenmesi ile dünyası başına yıkılan Elif karakteri, kocasının ölümü sonrasında nüfusuna kayıtlı Güneş ile yeni bir hayata adım atıyor. Tabii ki bu yeni hayat ona yepyeni zorluklar da getiriyor.

Güneş ile Elif’in anne kız olma hikayesi de izleyicileri derinden sarsıyor. Çünkü Elif, üvey bir anne ve Güneş’e beslediği sevgiyle de çok takdir görüyor. Fakat, Güneş’in gerçek annesi de hayatta ve Tuğçe Açıkgöz’ün canlandırdığı Dila karakteri de psikolojik sorunlu birisi olarak öne çıkıyor.

Dizi hayranları, gerçek annesinden korkan ama üvey annesine karşı da çok büyük bir sevgi besleyen Güneş’in her sahnesinde derin duygular yaşıyor.

Seray Kaya, Kadın dizisi ile kızdırdığı izleyicilerin gönlünü Bir Küçük Gün Işığı ile alıyor! 9

Seray Kaya’nın ekrandaki performansını gören hayranları da Elif karakterinin ruhuna bürünmesinden ve gerçeğe yakın oyunculuk sahnelemesinden çok memnun.

Kadın dizisinde milyonlarca izleyiciyi gıcık eden ve karakter yüzünden de olumsuz tepkiler alan Seray Kaya, aradan geçen yıllar sonra bu sefer Elif karakteri ile gönülleri kazanıyor ve sempati toplamaya devam ediyor.

Diziyi çok kaliteli bulduklarını belirten izleyiciler ise hiç bitmesini istemiyor. Pazartesi akşamları Alparslan ve Yasak Elma gibi etkili dizilerin arasında güzel bir çıkış yapan Bir Küçük Gün Işığı, hikaye gücüyle milyonları ekrana taşımaya devam ediyor.