Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan siyahlar içindeki kombiniyle sosyal medyayı salladı!..

Ayça Ayşin Turan siyahlar içindeki kombiniyle sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yakşalık 15 yıldır pek çok farklı projede izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan henüz 15 yaşındayken Affedilmeyen isimli dizide oynayarak oyunculuğa başlamıştı. Ardından gelen dizileriyle birlikte genç kuşağın başarılı oyuncuları arasındaki yerini aldı.

Pek çok projede dikkatleri çeken Ayça Ayşin Turan, en çok da Karagül dizisinde oynadıktan sonra büyük kitleler tarafından tanındı ve oyunculuğu ile takdir topladı. Daha sonra Meryem dizisinde başrol oynayarak meslek hayatında yeni bir döneme başlayan Turan, Hakan Muhafız isimli dijital dizide de dikkatleri çekti.

Zemheri dizisi ile de sevilen Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinde oynadığı ‘Halide’ karakteriyle de meslek hayatında ayrı bir çıkış yakalamayı başardı. Ayça Ayşin Turan’ın en son ekrana gelen dizisi ise Ada Masalı’ydı.

Ayça Ayşin Turan siyahlar içindeki kombiniyle sosyal medyayı salladı!.. 8

Yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı ile birlikte romantik komedide de çok başarılı bir iş çıkaran oyuncu, bu dizide partner olduğu Alp Navruz ile de uzun süredir aşk yaşıyor.

Ünlü çift zaman zaman sosyal medyada birlikte de paylaşımlarda bulunuyorlar. Her sosyal medya paylaşımı gündem olan oyuncu son paylaşımıyla yine hayranlarından büyük ikgi gördü.

Ayça Ayşin Turan siyahlar içindeki kombiniyle sosyal medyayı salladı!.. 9

Siyah kombiniyle poz veren oyuncu fotoğraflarını instagram hesabında yayınladı. Instagram’da 6 milyon takipçisi bulunan oyuncunun son paylaşımları kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Ayça Ayşin Turan yaz aylarında Sen İnandır isimli Netflix için çekilen filmde Ekin Koç ile partner oldu. Murat Saraçoğlu’nun yaptığı film merakla bekleniyor ama henüz yayın tarihi belli değil. Genç oyuncunun hayranları ise onu sosyal medyadan ilgiyle takip etmeye devam ediyorlar.