Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya, Kadın dizisinden sonra kimsenin beklemediği kadar değişti!

Seray Kaya, Kadın dizisinden sonra kimsenin beklemediği kadar değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi en çok da Seray Kaya’nın fark edilmesine hizmet etti. Oyuncu, Şirin karakteri ile 3 sezon boyunca adeta fırtına gibi esti. Kıvırcık saçları, ateş saçan bakışları ve izleyicileri gıcık eden tavırları ile Şirin Sarıkadı ekrana iz bırakan bir karakter oldu.

Seray Kaya, o kadar başarılıydı ki, birçok kişi onu Şirin gibi sandı. Hatta bu yüzden hem sosyal medyada hem de sokakta birçok kişiden tepki gördü. Ancak bu tepkilerin hepsi Seray Kaya’nın başarısının da bir göstergesiydi.

Şubat ayında Kadın dizisi final yaparak, ekran ömrünü tamamladı. Seray Kaya ise hızlı bir değişim süreci geçirdi. Oyuncu, saçlarını yeniledi, fit vücudunu koruyan Seray Kaya’ya bakışlar da değişti.

Hayranları artık onun duruşunda ve tavırlarında daha güçlü, kendisinden emin birisini gördüklerini belirten yorumlar yapıyor. Mesela bir hayranı, “Seni görünce çok güçlü ve pozitif bir kadın görüyorum ve kendimde senden güç alıyorum” diyor.

Seray Kaya’nın Kadın dizisinden sonra çizdiği bu değişim sosyal medyadaki paylaşımlarına da yansıyor. Ünlü oyuncu katıldığı davette siyah elbisesi ile göz doldurdu. Hayranlarına göre, dekolteli elbisenin içinde Seray Kaya zarafetiyle adeta ışıldıyordu.