Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya, o sahneyi oynamak istemedi! Kalbindeki gerçek acı ortaya çıktı!

Seray Kaya, o sahneyi oynamak istemedi! Kalbindeki gerçek acı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında 65.bölümüyle 1 Ekim Salı akşamı 3. sezona başlayan Kadın dizisinde Seray Kaya’nın canlandırdığı Şirin karakterinin bundan sonraki süreçte nasıl bir yön çizeceği merak konusu…

En çok sevdiği iki insandan birisi annesi Hatice, diğeri babası Enver…İkisine de bir şey olmaması için her şeyi yapar… Bu da Şirin’i insan yapan yanı… Seray Kaya’nın muhteşem bir oyunculuk sergilediği 65. bölümden sonra 66.bölümden ilk anlar ekrana getirildi. Jale, yengesi Hatice’nin vefatını aileye açıkladı. Şirin kendini kaybetti, Enver ise öylece kala kaldı… Bahar ise gözyaşları içindeydi…

Seray Kaya, instagram hesabından yaptığı açıklamada o sahneyi oynamakta çok zorlandığını itiraf etti. Bunun sebebi ise oyuncunun çok sevdiği babasını 2019 yılının Şubat ayında kaybetmesiydi.

Dizideki annesi Hatice’nin ölümüne  değil de sanki gerçek hayatta babasının vefatının acısını içinden çıkarttı.

BABA ACISINI DİZİDE YAŞATTI

Seray Kaya, o sahneyi oynamak istemedi! Kalbindeki gerçek acı ortaya çıktı! 7

Kaya, bu durumu da açıklamasında anlatıyor. Ünlü oyuncu, “Senaryoyu okuduğumda ağlayarak yapımcımı aramıştım, ben bu sahneyi oynayamam diye… O da bana ‘şimdi içinde yaşadıklarını anlatma zamanı” demişti. Haklıymış… Teşekkürler” notunu paylaştı.

Babasının acısını, dizideki o sahnede sergileyen ve içini döken Seray Kaya, hayranlarını da çok etkiledi.

Bu paylaşıma yorum yazan takipçileri oyuncuya başsağlığı dileklerinde bulundu ve “Babanı kaybettiğinde yaşadıklarını çok güzel anlattım. Sadece bir kaç saniye de bunu bize geçirdin. Göz yaşlarımıza engel olamadık” diyerek yeni bölümdeki sahneye atıf yaptı.

Seray Kaya, dizinin 66. bölümünde Hatice’nin ölümünü öğreniyor ve kahroluyor. O sahnede de babasının vefatının acısını içinden çıkartıyor.

Aşağıdaki videoyu bu gözle izlemenizi tavsiye ederiz.

İşte 66.bölüm fragmanı: “Çok üzgünüm! Yengemi kaybettik…” ? #Kadın yeni bölümüyle 8 Ekim Salı 20.00’de FOX’ta.