Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya ve Berk Oktay’ı bir araya getiren Bir Küçük Gün Işığı’ndan güzel haber

Seray Kaya ve Berk Oktay’ı bir araya getiren Bir Küçük Gün Işığı’ndan güzel haber

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni sezonda ekrana getirmeye hazırlandığı Bir Küçük Gün Işığı için hazırlıklar uzun süredir devam ediyordu. Hazırlıklar nihayet tamamlandı ve dizi ekibi yeni macerasına başladı.

Yaz sezonunun ortasına geldiğimiz şu günlerde yeni sezon için yapım şirketlerinin hazırlıkları başladı. Bazı diziler çekimlerine başladı bile. Bu kervana katılan son dizi ekibi ATV’nin yeni yapımı Bir Küçük Gün Işığı ekibi oldu.

Hazırlıkları uzun süredir devam eden Bir Küçük Gün Iığı dizisi nihayet sete çıktı. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrollerde yer aldığı dizinin çekimlerine İtalya’da başlandı. Çekimlere büyük heyecanla başlayan Bir Küçük Gün Işığı dizisi şimdiden çok merak ediliyor.

İzleyicilerin yeni diziyle ilgili heyecanlanmasının en büyük sebebi başrollerde son dönemin ismi parlayan iki genç oyuncusunu bir araya getirmesi. Kadın dizisiyle büyük çıkış yaptıktan sonra en son Mahkum’da canlandırdığı karakterle başarısını kanıtlayan Seray Kaya son dönemin çok sevilen isimlerinden. Berk Oktay da en son Yasak Elma dizisiyle ekrana geliyordu.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ı bir araya getiren Bir Küçük Gün Işığı'ndan güzel haber 7

NGM Media tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Evren Heptürk yazdı. Dizinin yönetmeni de çok iddialı. Bir Küçük Günışığı dizisinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak, Hayaller ve Hayatlar, Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlara imza attı. Emre Kabakuşak Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren Aşk Taktikleri filminin de yönetmeniydi.

Dizide Elif karakterinde yer alacak olan Seray Kaya trajedi dolu hikaye içinde bir umut ışığı da yakacak. Dizinin sloganı şöyle: “Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” Sıcak bir anlatım tercih edilen dizide kalplere dokunacak bir hikaye var..