Ana sayfa Dizi Fragmanları Seray Kaya ve Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başarılı olacağına izleyiciler çok güveniyor!

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başarılı olacağına izleyiciler çok güveniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Seray Kaya, Kuruluş Osman dizisindeki başarılı Lena performansından sonra, geçen sezon ise Mahkum isimli diziyle etkili bir çıkış yapmıştı. Mahkum dizisine başrolde başlayan oyuncunun daha ilk sezonun ortalarında diziye veda etmesi ise hayranlarını şaşkına çevirmişti. Başrol oyuncusunun bu kadar kısa sürede hikayeden ayrılmasının nedeni de çok merak edilmiş ve bunun senaryo gereği olduğu açıklanmıştı.

Seray Kaya’nın yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı isimli atv dizisinin kadın başrolü olması da hayranlarını çok memnun etti. 10 yıl boyunca bir yalanın içinde yaşayan bir kadının, eşinin ölümünden sonra gerçeklerle tanışması ve nüfusuna kayıtlı bir kız çocuğunun da olduğunun ortaya çıkması ile yaşadığı büyük şoku bu dizide izleyeceksiniz.

NGM Media’nın atv için hazırladığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk çekimleri de İtalya’da gerçekleştirildi. Bologna’da başlayan set dünyanın sayılı güzellikteki romantik şehirlerinden Venedik’te devam ederken yayınlanan ilk fragman da görsellik anlamında izleyicileri adeta büyüledi.

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak’ın yer aldığı dizinin başlama tarihi olarak da atv’den Eylül ayı vurgusu geldi. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin çekimlerine İstanbul’da devam ediliyor.

Seray Kaya ve Berk Oktay'ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başarılı olacağına izleyiciler çok güveniyor! 7

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin fragmanına yapılan yorumlar ise hem Seray Kaya’nın ne kadar çok beğenildiğini hem de Berk Oktay ile partnerliklerine izleyicinin ne kadar çok güvendiğini ortaya koyuyor.

“Çok güzel bir dizi, umarım uzun sürer” diye yorum yapan birçok izleyici, Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin de iyi bir tercih olduğuna yönelik yorumlarda bulundu.

Yasak Elma dizisindeki Çağatay karakterinden sonra Berk Oktay’ın yeni sezonda yeniden televizyona dönecek olmasından memnun olan hayranları, yeni karakterini çok merak ettiklerini belirtiyor.