Ana sayfa Dizi Fragmanları Seray Kaya’nın ayrılığı sonrası Mahkum dizisi kritik bir dönemeçte!

Seray Kaya’nın ayrılığı sonrası Mahkum dizisi kritik bir dönemeçte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi Innocent Defandant’tan uyarlanan Mahkum dizisi, bu sezonun en iyi çıkışını yapan projelerinden birisi oldu… Fox TV’ye üst üste perşembe akşamları birincilikler kazandıran dizinin reytingleri son haftalarda düşüş yaşıyor. Bu düşüşün altında, ilk bölümlerdeki heyecanın ve senaryo başarısının son haftalara yansımaması olarak değerlendirilebilir.

Seray Kaya’nın canlandırdığı Cemre karakterinin de hikayeye veda etmesi birçok izleyicinin tepkisini çekti. Mahkum’un artık ilk bölümlerdeki kadar etkili bir hikayesinin olmadığını ve senaryo yazarlarının süreci kötü yönetmeye başladığını düşünen birçok dizi hayranı bulunuyor.

Seray Kaya'nın ayrılığı sonrası Mahkum dizisi kritik bir dönemeçte! 8

Özellikle orijinal hikayenin bitmesinin ardından diziyi devam ettirmek adına yapılan yenilikler, izleyicilere çok da olumlu yansımıyor. Sinyor isimli karakter ile Talat Bulut’un hikayeye dahil olması da izleyicilerin memnuniyetsizliklerini artırdı.

Hem Sinyor karakterinin gereksiz olduğunu düşünenler hem de Cemre karakterinin hikayeden tam da etkili olabileceği bir ortamda çıkartıldığını düşünenler sosyal medyada çok sayıda eleştiri yapıyor.

Seray Kaya'nın ayrılığı sonrası Mahkum dizisi kritik bir dönemeçte! 9

Neslihan Arslan ise geçen hafta polis karakteri ile diziye dahil oldu ve oyuncunun hikayede ilgi çeken bir rolünün bulunduğunu ve konuk olarak birkaç bölüm daha dizide yer alacağını hatırlatalım.

Mahkum dizisinin 19. yeni bölümü ise 28 Nisan Perşembe akşamı Fox TV’de yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Yadigar gerçeğiyle baş başa kalan Fırat için zaman daralmaktadır. Elleri kelepçelenmiş götürülürken zamanla yarışır. Yadigar tehdidi firari arkadaşlarına adım adım yaklaşırken her şeyi göze alacağı bir karar vermelidir.

Cemre cinayetinde şüpheli olmaktan kurtulan Barış, Sinyor’un köstebeği Yadigar’ı öğrenince harekete geçer. Onu yakacak ya da kurtaracak her şey artık Sinyor’un elindedir. Oturduğu pazarlık masasında geleceği önüne serilir. Sinyor’un istediğini verip, Büge ve Can’ı alıp başka bir yerde başka bir hayat kuracaktır.

Kaderi iki adamın pazarlığına kalan Fırat için dönüm noktası gelir. Artık sonsuza kadar ya özgür ya mahkum olacaktır.