Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası sorun oldu! Nesrin Cavadzade sorusunu Yağmur Tanrısevsin, ustalıkla savuşturdu!

Kalp Yarası sorun oldu! Nesrin Cavadzade sorusunu Yağmur Tanrısevsin, ustalıkla savuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi Kalp Yarası dizisinde başarılı bir performans ortaya koydu. 32. bölümü ile birlikte Şubat ayında final yapan dizi hala akıllarda duruyor. Ferit ve Ayşe karakterlerini canlandıran ikilinin duygusal sahneleri de sosyal medyada çok paylaşıldı.

Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, bu etkili uyum ve yüksek enerjileri sayesinde de dizinin uzun süreli bir proje olmasını sağlamıştı. Ancak dizideki yakın sahnelerden Gökhan Alkan’ın sevgilisi Nesrin Cavadzade’nin rahatsız olduğu yönünde iddialar var…

Yasak Elma’daki Şahika karakterinden sonra Üç Kuruş isimli Show TV dizisiyle kariyerine devam eden Nesrin Cavadzade, iddialara göre evlilik teklifi aldığı Gökhan Alkan’ı dizideki sahneleri nedeniyle kıskandı. Yağmur Tanrısevsin ile sosyal medyaya yansıyan yakın fotoğraflardan da rahatsız olduğu ifade edilen Nesrin Cavadzade’nin bu tavrı magazin gündeminde yer aldı.

Kalp Yarası sorun oldu! Nesrin Cavadzade sorusunu Yağmur Tanrısevsin, ustalıkla savuşturdu! 8

Gökhan Alkan’ın sevgilisinin isteği üzerine partneri Yağmur Tanrısevsin’i takip etmekteyi bıraktığı şeklinde haberler da yayıldı. Yağmur Tanrısevsin, çocuklarla birlikte katıldığı etkinlikte bu konuyla ilgili sorularla da karşılaştı.

Oyuncu, eski partnerinin sosyal medyadan kendisini takipten çıkmasını haberlerden öğrendiğini belirtti ve şöyle konuştu: “Ben daha profesyonel bakıyorum. Ben haberlerde gördüm, bilmiyordum. Onun tercihi, profesyonel hayat, profesyonel olmak lazım.”

Muhabirlerin ısrarla Nesrin Cavadzade’nin dizideki yakın sahnelerden rahatsız olduğu şeklindeki iddiaları gündeme getirmesine rağmen Yağmur Tanrısevsin, polemik yaratacak bir söz söylemekten kaçındı.

Kalp Yarası sorun oldu! Nesrin Cavadzade sorusunu Yağmur Tanrısevsin, ustalıkla savuşturdu! 9

Oyuncu, “Bugün çocuklar, dışına çıkmayalım. Bugün çocuklar olsun” diyerek sorulara yanıt vermek istemedi ve kendi adına da en doğrusunu yaparak bu durumu savuşturmayı bildi.

Polemiklerden uzak durmaya çalışan ve kendi yolunda yürümeyi tercih eden Yağmur Tanrısevsin, bu tavrıyla da hayranlarından büyük destek görüyor ve geniş bir izleyici kitlesi de oyuncunun yeni projelerini heyecanla bekliyor. Oyuncudan yakın zaman içinde bir proje ile anlaştığı haberini duyarsanız da şaşırmayın. Tanrısevsin, bir proje için görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.