Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya’ya Kadın dizisinde haksızlık yapıldı ama izleyici hakkını teslim etti!

Seray Kaya’ya Kadın dizisinde haksızlık yapıldı ama izleyici hakkını teslim etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kadın dizisi geçtiğimiz Salı akşamı 81. final bölümü ile ekranlara veda etti. Dizinin gidişi birçok hayranını üzdü. Reytingleri iyi olsa da hikayesi artık Kadın dizisini götüremiyordu. Raif ve Ceyda olmasa, son bölümler katlanılır gibi olmayacaktı. Kadın dizisi zirvede bırakarak büyük eleştiriler almadan ve reytinglerde de yıkılmadan ekrana veda etti. Dizi tarihimizde de müstesna bir yere şimdiden oturtuldu.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar dizinin başrol oyuncularıydı belki, ama Seray Kaya, adeta başrollerden rol çaldı… Onu ilk başta başrole yazmayanları bile utandırarak Şirin karakteri ile başrol olduğunu haykırdı. Dizinin izleyicileri de bu durumu kabullendi. Yapımcılar belki Seray Kaya’yı başrol olarak yazmadılar ama bu haksızlığı dizinin hayranları, onu başrol sayarak ve öyle de davranarak giderdi.

Zira Şirin, dizinin en sürükleyici karakteriydi ve canlandırması en zor isimdi… Seray Kaya, yıllar önce tasarladığı bir şizofren hikayesini Kadın dizisi önüne gelince gerçekleştirme fırsatı bulmuştu. Hayallerini gerçekleştirdiği bir rol olduğu için de her saniyesini oynamadı, gerçekmiş gibi yaşadı.

Seray Kaya'ya Kadın dizisinde haksızlık yapıldı ama izleyici hakkını teslim etti! 7

Seray Kaya, Şirin’e veda ederek hayranlarına teşekkür etti. Dizinin sıkı takipçileri de 3 sezon boyunca ekran başında sinir oldukları Şirin’in gidişine üzüldü. Bu üzülme, Seray Kaya’nın bu muhteşem performansını artık izleyemeyecek olmalarından kaynaklanıyordu.

Sosyal medyada dizi hayranları Seray Kaya için birbirinden güzel iltifatlar yaptı.Gözyaşı döktüklerini, her saniyesini hissederek yaşadıklarını, çabasının farkında olduklarını ve en önemlisi de inandırıcılığı hiçbir sahnede kaybettirmediğini belirttiler.

Seray Kaya, Kadın dizisinin yükselen yıldızı olarak kariyerinde en özel işlerden birisine imzasını attı. Darısı diğer projelerinin başına.