Ana sayfa Dizi Haberleri Olağan Şüpheliler dizisinde, Yasemin Allen, Bennu Yıldırımlar ve Ceren Moray bu kez katili oynayacak

Olağan Şüpheliler dizisinde, Yasemin Allen, Bennu Yıldırımlar ve Ceren Moray bu kez katili oynayacak

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda pek çok dizi ekranları süslerken aynı zamanda dijital platformlar için çekilen pek çok dizi de hayatımıza giriyor. Ekran dışında Netflix, BluTV, PuhuTV, Bein Connect gibi dizi ve sinema filmlerinin izlenebildiği platformlar, özellikle pandemi döneminde evden çıkmayan pek çok kişi için de iyi bir vakit geçirme yöntemi oldu.

Son dönemde dijital için çekilen dizilerin gittikçe arttığı da gözleniyor. Oyuncuların pek çoğu, büyük umutlarla ve iddialarla başlayan ekrandaki dizilerin kısa sürede final yapmasıyla birlikte, sezonda yeni iş fırsatları da edinirken, aynı zamanda da yoğun çalışma temposundan yorulan oyuncular için de kaçış noktası gibi olmakta dijital platformdaki diziler.

Çalışma koşulları daha rahat olan ve her hafta bir bölüm yetiştirme kaygısı taşımadan, bazen bir sezonda sadece 8-10 bölüm çekilen ya da mini dizi olarak 5-6 bölüm çekilen diziler, oyuncular için de alternatif bir alan oluşturmakta.

Bu nedenle de pek çok ünlü ismi dijital platformlarda görmeye başladık. Aynı zamanda ekranda RTÜK nedeniyle yer alması mümkün olmayan argo konuşmalar, cesur sahneler ve daha iddialı çekimlerle birlikte dijitalde yer alan dizilerde oynamak da oyuncular için geniş bir alan sağlıyor.

Olağan Şüpheliler dizisinde, Yasemin Allen, Bennu Yıldırımlar ve Ceren Moray bu kez katili oynayacak 7

Dijital platformlara bir yenisinin daha ekleneceği kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yeni platform Exxen, yılbaşında hayata başlayacak. Pek çok yeni projeyle gelen Exxen için çekilecek yeni bir diziyle ilgili detaylar da belli olmaya başladı.

İsmi Olağan Şüpheliler. Dizide ev hanımıyken kocalarını öldüren üç kadının hikayesi ele alınacak. Başrolde yer alan Yasemin Allen, Bennu Yıldırımlar ve Ceren Moray, bu kadınları canlandıracak.

Dizinin yönetmenliğini Yüksem Aksu yapıyor. Yapımcısı ise 1441 Productions. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, dizinin erkek oyuncuları gelecek hafta belli olacak. Çekimler ise Ocak ayında başlayacak.