Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile ilgili önemli bir detayı ilk kez paylaştı!

Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile ilgili önemli bir detayı ilk kez paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz sezonun çok konuşulan bir projesi olan Alice Müzikali’nde başrolde sahne alan Sarıkaya, katıldığı bir davette magazincilere müzikalin yeni sezonuyla ilgili merak uyandıran bir açıklama yaptı.

Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız gibi isimlerle sahneye çıkan Serenay Sarıkaya, tatil dönüşünde yüzü olduğu şampuan markasının davetinde ortaya çıktı.

“Çok yorulduğum bir sezon geçirmiştim. O yüzden bir yaz tatilini hakettiğimi düşündüm. Şimdibiraz buralardayım. Sonra Ağustos sonunda tekrar Alice’in provalarına başlıyoruz. Yeni sezona başlıyoruz. O yüzden başlamadan önce bir kısa süre daha gideceğim herhalde” açıklamasını yapan ünlü oyuncu, yeni sezon ile ilgili de çok heyecanlı olduğunu aktardı.

Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile ilgili önemli bir detayı ilk kez paylaştı! 7

“Yeni süprizlerimiz var!”

Serenay Sarıkaya, müzikalle ilgili ilk tüyoyu da verdi! Ünlü oyuncu “Çok özledim, bütün arkadaşlarımı, sahnede olmayı, dans etmeyi, o enerjiyi, o koşturmayı çok özledim. Bu sezon da bazı sürprizlerimiz olacak. Değiştirmek istediğimiz şeyler var. O yüzden sıkı çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu arada Kerem Bursin ile ayrılığı sonrasında hakkında olmadık iddialar ortaya atılan oyuncu, bu tür haberlerle ilgili restini bir açıklama ile çekmişti.

Sarıkaya, konuyla ilgili olarak “Avukatım ilgileniyor. O takip ediyor. O ve onun benzeri çıkan bütün yersiz ve gerçeğe dayanmayan haberlerle ilgili sıkı takipteyiz. Hepsinin peşindeyiz” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, “Kerem Bey ile bir barışma olacak mı?” sorusuna yanıt vermeyerek teşekkür edip uzaklaştı.

Uçankuş TV’de yer alan röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…