Ana sayfa Foto Galeri Serenay Sarıkaya çok akıllanmış, işte sebebi!

Serenay Sarıkaya çok akıllanmış, işte sebebi!

tarafından ker_def

serenay1111

KEŞKE HÂLÂ MEKTUPLA HABERLEŞİYOR OLSAK!

* Senin yaşında biri için ilginç. Dışarıda yaşıtların dijital dünyaya kapılıp gitmişken sen tamamen eski moda usullerle kendini besliyorsun…
– Bu konuda biraz eski kafalıyım. Öyle ki eski Türk filmi müziklerini dinlemeyi çok severim mesela. Binlerce plağım var. Ajda’lar, Sezen’ler, Zeki Müren, Müzeyyen Senar… Hep böyle nostaljiyi tercih eden biriyim.

* Nasıl oluştu bu kültür? Aileden mi?
– Nereden oluştu bilmiyorum, ama annem öyle müzikle ilgili biri değil açıkçası. Kendiliğinden oldu. Bazı şeylerin eskisi gibi kalmış olması hoşuma gidiyor. Sosyal medya kullanımının ise insanları birbirinden uzaklaştırdığını, iletişimi böldüğünü ve kapalılaştırdığını düşünüyorum. Keşke hâlâ mektupla haberleşiyor olsak!

* O kadar yani…
– Evet, benim için mektup çok anlamlı. İşim gereği bir şekilde sosyal medyanın içinde olmak durumundayım. Fanlarla iletişim içinde olmayı da seviyorum. Bir yol gibi düşünüyorum sosyal medyayı. Ama bir yandan herkes sosyal medyanın ardına gizlenip vahşileşiyor. Ben teker teker yorum okuyan biri değilim. Kaldı ki herkes beni sevmek zorunda hiç değil. Herkesi ciddiye alarak bir hayat inşa etmek zaten mümkün değil.